Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Stront aan de knikker tussen John de Bever en zijn partner, leven gescheiden


bever

In de flonkerende wereld van glitter en glamour waar de schijn vaak bedriegt en de waarheid zich schuilhoudt achter de fluwelen gordijnen van de showbizz komt een verrassend verhaal naar voren uit het leven van Kees Stevens en zijn echtgenoot de geliefde volkszanger John de Bever. Kees, openhartig en zonder blad voor de mond, onthult de onconventionele dynamiek van hun relatie een verhaal dat de wenkbrauwen doet fronsen.

“John en ik hebben gescheiden levens,” biecht Kees op, een zin die als een bom inslaat bij de trouwe fans en volgers. Het paar bekend om hun onafscheidelijkheid, kiest er nu voor om letterlijk en figuurlijk aparte wegen te bewandelen. Of het nu gaat om het rijden in afzonderlijke auto’s of het claimen van individuele kleedkamers deze twee heren zetten de norm voor onafhankelijkheid binnen een relatie.

De speculaties en geruchten hebben zich opgestapeld, vooral nu Kees vaker alleen gespot wordt bij premières, terwijl John schittert door afwezigheid. “Nu met de reallifesoap doen we de hele week echt alles samen en daarom ga ik in de weekenden niet altijd meer mee als John ergens moet optreden,” legt Kees uit in weekblad Party. En terwijl John zich terugtrekt in de rust van hun thuis, kiest Kees ervoor om de sociale vlinder uit te hangen.

De verdeling strekt zich uit tot hun professionele leven, waar in de hallen van Rotterdam Ahoy en tijdens hun theatertour, ieder zijn eigen domein heeft. John, de diva met een voorkeur voor een middagdutje op de bank in zijn kleedkamer, en Kees, de sociale ziel die de harten van personeel en fans verovert met zijn warme praatjes.

Toch ondanks deze ogenschijnlijke scheiding van wegen benadrukt Kees dat hun liefde sterker is dan ooit. April markeert hun 15-jarige samenzijn, een mijlpaal die ze met trots en liefde zullen vieren. Hun geheim? “Wij moeten wel blijven kibbelen. Als we dat niet meer doen, gaat het niet goed,” lacht Kees.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In your dreams..die gaan never niet uit elkaar. Leuke mensen!