Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jim Bakkum doet hele emotionele bekentenis


Jim-Bakkum

Jim Bakkum en Bettina Holwerda lieten laatst nog weten dat ze de nachten apart doorbrengen, een onthulling die nogal voor wat ophef zorgde. Maar goed Jim laat vandaag weten dat het stel aan liefde niks tekort komt en neemt naar aanleiding van Bettina’s verjaardag de gelegenheid om haar flink in het zonnetje te zetten.

Ondanks Bettina’s neiging om haar verjaardag in alle stilte voorbij te laten gaan, benadrukt Jim dat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Jim kiest ervoor om via Instagram een ode aan Bettina te brengen. Waarom bn’ers dat toch eigenlijk altijd doen en gewoon niet privé tegen hun partner kunnen zeggen is me een raadsel. Maar goed hieronder het bericht van Jim dat we met zijn allen wel weten dat hij echt van zijn vrouw houdt hoor.

”Ik zeg dit ieder mogelijk moment tegen haar, dus dit is niet alleen maar voor ‘the gram’. Ik heb geen woorden voor hoe TROTS ik op mijn vrouw ben. Hoe zij de afgelopen jaren in haar eigen kracht is gaan staan. Hoe ze een geweldig publiek voor zich heeft gewonnen door alleen maar te zijn wie ze is. Laat dat een les zijn voor iedereen. Er komen aankomend jaar echt waanzinnige dingen aan voor haar (en voor ons 🥹) waar ik niet op kan wachten. Vandaag is ze jarig en ook al wil zij het nooit vieren (hallo introverte hoogsensitieveling): we laten dit niet zo maar voorbij gaan. Zo gek op deze rommelkont (RUIM DIE KLEDING OP!) en getalenteerde vrouw. Van mij. En een droommoeder voor Lux, Posy en Molly…”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties