Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gert Verhulst gewond na aanval op het podium


gert

In het hartje van België vond een heftig incident plaats waar Gert Verhulst het middelpunt van was. Tijdens een energiek optreden waarbij de menigte aan zijn lippen hing, vloog er plotseling een blikje drank door de lucht recht op Gert af. Met de reflexen van een doorgewinterde performer wist Gert ternauwernood een directe inslag te ontwijken door zijn hoofd op het laatste moment weg te draaien. Het had een voltreffer kunnen zijn, maar Gert bleef ongedeerd.

De schrik van het moment maakte snel plaats voor woede. In een impulsieve reactie die niemand van de anders zo vriendelijke Gert zou verwachten stak hij zijn middelvinger op naar de dader van deze onbezonnen daad. Het publiek hield even de adem in of Gert ook nog actie zou ondernemen.

Desondanks toonde Gert zich een ware professional. Ondanks de onderbreking en de opgelopen emoties, hervatte hij zijn optreden alsof er niets gebeurd was. De show moest doorgaan en dat deed het ook met Gert die zichzelf overtrof in zijn vastberadenheid om het publiek een memorabele avond te bezorgen.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties