Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Fotoverkoop ingestort: Nicol Kremers schakelt over op bizar plan B


nicole kremers

Nicol Kremers ooit bekend als de partner van de vermogende Peter Gillis heeft na haar relatiebreuk de schijnwerpers op zichzelf gericht met een verrassende ommezwaai in haar ‘carrière’. Van leven in luxe zonder zorgen naar een plotselinge financiële koude douche, Nicol stond er opeens alleen voor. Geconfronteerd met de harde realiteit dat er brood op de plank moest komen koos ze voor een pad dat menigeen met opgetrokken wenkbrauwen deed fronsen: ze ging geld verdienen met het verkopen van foto’s van haarzelf.

Met verhalen over inkomsten die de 100.000 euro grens passeerden leek Nicol op rozen te zitten. Ze schetste zelfs een beeld waarin de miljonairsstatus binnen handbereik lag. Echter zoals zo vaak in het leven bleek de werkelijkheid minder rooskleurig. Nicol’s aanhang op de betaalde platforms begint af te brokkelen haar inkomsten nemen af. De volgers voornamelijk pubers raken uitgekeken op het aanbod. Het is een klassiek voorbeeld van de vluchtigheid van internetfaam: wat vandaag hot is, is morgen vergeten.

In een ultieme poging haar financiële fortuin weer vlot te trekken, heeft Nicol zich op een nieuwe markt gestort: de verkoop van cursussen. En niet zomaar cursussen, maar hoe je handelt op Bol.com. Van exclusieve content naar de zoveelste ‘coach’ die beweert dé sleutel tot succes in handen te hebben. Met een ‘speciale aanbieding’ van 47 euro voor een cursus die zogenaamd 1000 euro waard is, begeeft Nicol zich op glad ijs in een zee van vergelijkbare aanbiedingen. Dit riekt naar geld aftroggelen van mensen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Cursus: “Handelen bij Bol.com”

Volgens mij is het bij haar in de bol geslagen.
Zouden hier nog stumperds in trappen ? 🤔
Alsof je op websites/platforms kan handelen.
Dit is de prijs, “take it or leave it”

Er zijn altijd mensen die erin trappen helaas.

Als iemand in haar cursussen trapt is die persoon zelf schuld.Laat ze maar oppassen dat het haar niet zo vergaat als Barbie ,hoewel zij is wel uitgekookter

Die heeft het liegen geleerd van de meester himself.

Handelen op bol.com? Er wordt iets aangeboden, tegen een bepaalde prijs, ga je akkoord dan koop je het, vind je het te duur, dan scroll je verder naar de volgende aanbieder!!
Dit herhaal je tot je een item vind die volgens jou de juiste prijs/kwaliteit verhouding heeft!

Zo iedereen heeft dankzij mij maar liefst van €1000,- naar €47,- bespaard. Donaties altijd gewenst heren en dames.

*sarcasme off.

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Medusa