Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Samantha de Jong (Barbie) is doodsbang en zit ondergedoken


barbie

Het leven van Samantha de Jong ook wel bekend als Barbie die ooit schitterend in de schijnwerpers dankzij het programma Oh Oh Cherso heeft een ondenkbaar duistere wending genomen. In een hartverscheurende bekentenis voor de camera van PowNed onthult Samantha dat ze na een periode van zelfdestructie in de klauwen van mensenhandelaren terechtkwam. “Als ze me vinden, komen ze me halen,” deelt ze met een angstige blik, terwijl ze vertelt over haar onderduiken na haar redding uit een nachtmerrie die niemand zou moeten doorstaan.

Samantha’s roem bracht haar niet het geluk dat velen zouden verwachten; het werd haar ondergang. “Door de bekendheid was ik helemaal losgeslagen,” vertelt ze, haar stem gebroken door emotie. De duistere weg leidde haar naar de gedwongen prostitutie een wereld waaruit ontsnappen onmogelijk leek. De gruwelijkheden die ze moest ondergaan, zijn van een soort die men zijn ergste vijand nog niet toewenst: groepsverkrachtingen fysiek geweld en zelfs het afscheren van haar haar door haar beulen.

De details van haar ontberingen zijn schokkend en hartverscheurend. Mannen die haar inspuiten met verdovende middelen haar slaan en meenemen in een busje – een onvoorstelbare realiteit waaruit Samantha wist te ontsnappen dankzij de onwrikbare steun van haar dierbaren en manager. “Zij hebben mij uit een hele gevaarlijke situatie gered,” getuigt ze, dankbaar dat ze het kan navertellen.

Nu, verborgen op een geheime locatie ver van Den Haag worstelt Samantha nog steeds met de demonen van haar verleden. Nachtmerries teisteren haar slaap een constante herinnering aan de gruwelen die ze heeft doorstaan en de wetenschap dat niet alle daders zijn gestraft. “Een paar zitten nu wel achter slot en grendel, maar niet allemaal,” onthult ze.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je oogst wat je zaait… ze maakt zelf keer op keer een puinhoop van haar leven maar de schuld wordt altijd bij anderen gelegd. Rijp voor een psychiatrische inrichting!!

Nou als het waar is wat hier staat dan mag ik toch hopen dat wat je ook van Samantha vind je mens genoeg ben om het niet af te doen met ze verdient het .Niemand hoort iemand onder dwang dingen te laten doen.

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Elly

Wat een in en in trieste figuur ben je toch geworden,Samantha. Jammer genoeg grotendeels aan jezelf te danken.