Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hans van der Togt met spoed naar het ziekenhuis gebracht na herseninfarct


Hans-van-der-Togt

Hans van der Togt de charismatische presentator van het legendarische programma Rad van Fortuin is getroffen is door een herseninfarct op 76-jarige leeftijd.

Na een spoedopname in het ziekenhuis, bevestigt de oud-presentator zelf aan het ANP, na aanleiding van de berichten in Story dat zijn toestand inmiddels is gestabiliseerd. “Het gaat gelukkig wat beter, ik ben thuis en hoop spoedig te herstellen,” zo deelt een optimistische Van der Togt met de buitenwereld.

Het drama voltrok zich in de stilte van de nacht wanneer Van der Togt werd abrupt uit zijn slaap gerukt, overmand door een gevoel van volledige machteloosheid. “Ik werd midden in de nacht wakker en “niets” meer functioneerde,” vertelt hij aan de Story. Een gevecht met zijn eigen lichaam volgde; hij was niet in staat te bewegen, compleet in verwarring. Na een onrustige slaap waarbij de ochtend een welkome verlossing leek te bieden bleef een gevoel van onzekerheid knagen.

Een bezoek aan een familielid zette een reeks spoedeisende gebeurtenissen in gang. Zijn neef direct alarmerend over Hans’ toestand, schakelde zonder aarzelen de hulpdiensten in. Deze actie mogelijk levensreddend onderstreept de ernst van de situatie waarin Van der Togt zich bevond.

Nu weer thuis maar nog steeds op het pad van herstel blijft Hans van der Togt onder strikte medische behandeling. Zijn gezondheid eenmaal zo robuust als de televisiepersoonlijkheid zelf vereist nu zijn volledige aandacht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nog geluk, nu pas als ie in de 79 is!☘️ Na circa 30 jaar als alcoholist & zware roker geleefd te hebben zoals hij zelf ook altijd zegt.
Mijn familie ) leeft/eet gezond, drinkt niet, rookt niet etc.etc. en wordt niet oud en krijgen allemaal iets ernstigs en meteen finito!
Nu alsnog je 2e kans pakken Hans!