Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sam Hagens en Merel Ek stoppen er per direct mee


Helene-Merel

Merel Ek en Sam Hagens kennen we inmiddels goed door hun bijdragen aan Vandaag Inside, maar ze hebben besloten de stekker uit hun podcast Politiek Vandaag te trekken. De reden? Een onhoudbare werkdruk die hun leven volledig in beslag neemt.

Sam kondigt aan het einde van wat nu de laatste aflevering blijkt te zijn hun afscheid aan. “Dit was hem dan, Merel. We moeten ermee stoppen, helaas,” onthult hij, waarna Merel met een lachje bevestigt dat het inderdaad om de podcast gaat.

Ondanks de enthousiaste ontvangst en een trouwe schare luisteraars vinden de twee het “gewoon te druk” om deze twintig minuten durende politieke verkenning voort te zetten. “Ja, want we zitten ook op zondag bij Hélène, VI, Hart van Nederland,” legt Sam uit, terwijl Merel grapt dat het allemaal de schuld van Hélène is.

Maar is dit echt het einde? De verslaggevers laten de deur op een kier: “Het is niet definitief,” benadrukt Sam. “Als er weer tijd is, pakken we het gewoon weer op.” Vooral tijdens verkiezingsperiodes of grote crises lijkt een comeback niet uitgesloten.

Naast dit podcast-avontuur lijkt Merel ook af te zien van de terugkeer van de tv-show Breekijzer. Ondanks eerdere speculaties en gesprekken met Pieter Storms de oud-presentator van het programma besluit ze dat haar agenda te vol zit voor dit avontuur. “Het is gewoon te veel op dit moment,” verklaart ze, terwijl Wilfred Genee onthult dat Storms met meerdere partijen in gesprek is geweest. We zien Sam en Merel dus wel nog op de kruk bij Vandaag Inside verschijnen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ik Sam of Merel zou zijn dan stopte ik liever per direct met de bijdrage @ Vandaag Inside. Let er maar op; indien zij iets zeggen over de politiek komt altijd die gore zeiksnor als een bulldozer tussendoor met zijn betweterige mening. Die bejaarde zuurpruim heeft totaal geen respect voor de verslaggevers uit Den Haag die veel meer ter zake kundig mogen worden verondersteld. Door die wezenloze oude Drent komt straks gelukkig iedere dag Helene Hendriks op tv. Het zal een verademing zijn.