Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nacht van terreur op vakantiepark Prinsenmeer: Vlammenzee verwoest park van Peter Gillis


vakantieparken-peter-gillis

In een nacht vol vlammen en onzekerheid werd het vakantiepark Prinsenmeer in Ommel eigendom van Peter Gillis, opgeschrikt door een heftige brand. Meerdere chalets werden een prooi voor de vlammen terwijl ook enkele voertuigen beschadigd raakten in dit inferno. De vraag rijst: wat gaat Gillis ondernemen na deze tragedie?

Op een moment dat rust en ontspanning hoogtij zouden moeten vieren, werd het vakantiepark gehuld in rook en angst. “Ik ga binnenkort kijken wat de schade is,” vertelde een bedachtzame Gillis aan het ANP. Terwijl de nacht zich vulde met het geluid van sirenes en het knetteren van vuur overpeinst Gillis zijn volgende stappen. De mogelijkheid van juridische acties tegen de vermeende daders hangt in de lucht, maar zoals Gillis zelf zegt: “Dat is koffiedik kijken op dit moment.”

Terwijl de vakantieparkhouder op het moment van de catastrofe niet ter plaatse was liet hij er geen gras over groeien en spoedde zich naar de plek des onheils zodra het nieuws hem bereikte. Eenmaal daar aangekomen trof hij een tafereel aan dat niemand zou willen meemaken.

Over de oorzaak van de brand blijft Gillis vaag. “Ik heb niks bijzonders gehoord of gezien,” meldt hij, wat meer vragen dan antwoorden oproept. Echter hij is vol lof over de brandweer die naar zijn mening “goed z’n werk heeft gedaan.” De vakantieparkmagnaat benadrukt de professionaliteit waarmee de brandweerlieden de situatie hebben aangepakt, een zilveren randje in deze duistere nacht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Na het uitkeren van de verzekering is zijn zwarte geld, wit geworden.
Iets te toevallig allemaal.

Jij zegt het en ik dacht het