Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg haar hele lip staat scheef, wat is er gebeurd?


Monique-Westenberg

Monique Westenberg heeft de gemoederen weer flink doen opwaaien met een nieuwe video op haar sociale media. Dit keer was het niet haar modieuze paardenstaart die de aandacht trok, maar de vorm van haar lippen die ogenschijnlijk een eigen leven leidden.

Volgens Monique’s schare volgers leek het alsof haar lippen een nieuwe, ietwat ongewone richting hadden gekozen. “Heb ik iets aan mijn lippen laten doen? Absoluut niet!” reageert Monique stellig op Instagram. Ze legt uit dat een natuurlijk gebrek aan symmetrie in haar gezicht – een herinnering aan een oud auto-ongeluk – de oorzaak is. “Mijn lippen en neus volgen gewoon hun unieke pad, zonder hulp van fillers of andere ingrepen,” verdedigt ze zich tegen de stroom van speculaties.

Monique onthult dat ze ooit haar lippen liet tatoeëren om ze rechter te laten lijken, maar dat ze nooit terug is gegaan voor de finishing touch. Ze roept haar volgers op om wat milder voor elkaar te zijn. “Niet iedereen is gezegend met een perfect symmetrisch gezicht, maar is dat echt zo belangrijk? Laten we elkaar wat liever behandelen.”

Ondanks de kritiek ontvangt Monique een golf van positiviteit en steunbetuigingen van haar volgers. “Waarom zijn mensen zo gefixeerd op zulke details? Jij bent prachtig zoals je bent, met of zonder symmetrie,” klinkt het bemoedigend vanuit haar digitale achterban.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kweetniet. Misschien trekt ze gewoon een gekke bek?

Dat hoeft ze niet te trekken, dat heeft ze gewoon.

Wat een geneuzel over symmetrie, auto-ongeluk, finishing touch etc. Ze heeft gewoon een scheve bek. En dan heeft ze het ook nog over milder zijn jegens een ander en elkaar liever behandelen. Nou, wat mij betreft heeft zij in deze weinig recht van spraken