Tino Martin heeft weer de aandacht getrokken op een verkeerde manier. Dit keer niet vanaf een podium, maar hoog in de lucht vanuit de comfortabele zetels van een privéjet. De zanger wiens eerdere optredens waarbij hij onder invloed leek te staan breed werden uitgemeten in de media, heeft nu vanuit de wolken wat twijfelachtige nieuwe beelden met de wereld gedeeld.
De scène is als volgt: Tino met zijn manager Brandon en wat vrienden ergens hoog boven de aarde waar de minibar schijnbaar geen moment van rust krijgt. Op Instagram deelt Tino een video die misschien meer onthult dan hem lief is. In de video zien we een vermoeide Brandon die zich overgeeft aan een welverdiende slaap zijn gezicht verborgen in zijn handen. Maar wanneer de camera naar Tino zwenkt zien we een heel ander beeld: zijn ogen staan waterig en zijn woorden lijken te struikelen over zijn tong. “Bloedgezellig, je ziet ’t al, bloedgezellig hier,” jubelt hij in de camera.
Tino Martin die eerder al in opspraak kwam door optredens waarbij hij niet helemaal zichzelf leek, lijkt wederom een stapje te ver te gaan in zijn zoektocht naar gezelligheid. De zanger, die ongetwijfeld hoopte op een onbezorgde vlucht met zijn entourage, heeft zichzelf eens te meer in de schijnwerpers gewerkt op een manier die vragen oproept over zijn keuzes en zijn levensstijl.
Hieronder de beelden:
Oplossing is heel simpel:
In de privéjets geen alcohol meer in de minibar.Als je al dronken bent, mag de piloot hem/haar weigeren als passagier.Als je bloed al verrijkt is met alcohol, kan dat op grote hoogte zelfs levensbedreigend zijn en bestaat er een grote kans op alcoholvergiftiging. Dit komt omdat op grote hoogte de verhouding tussen de bloedlichamen en alcohol uit balans raakt.
Daarom mag een piloot een dronken reiziger op voorhand weigeren.
Wanneer een piloot constateert dat deze persoon al lazarus is voordat ie aan boord gaat en de piloot neemt hem/haar toch mee, loopt hij/zij een risico.
Overlijdt de persoon onderweg, is de piloot in dit geval verantwoordelijk en kan, volgens mij,
“dood door schuld” worden aangerekend.