Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Heftige ruzie tussen prinses Margarita en koningin Máxima op Paleis Het Loo


Maxima

In de schaduw van de Nederlandse koninklijke familie ontvouwt zich een drama dat zelfs de meest doorgewinterde roddeljournalisten doet watertanden. Edwin de Roy van Zuydewijn de ex-man van prinses Margarita heeft recentelijk in het televisieprogramma ‘Ongehoord Nieuws’ een bom laten vallen over een lang verzwegen conflict tussen prinses Margarita en koningin Máxima.

Het incident vond plaats op Paleis Het Loo waar Máxima tijdens een diner het onderwerp naar haar vader bracht wiens controversiële verleden vaak in de media wordt besproken. “Nou, het is toch echt ongelooflijk wat mijn vader in de media allemaal te verduren krijgt. Wat ze allemaal schrijven,” merkte Máxima op, met een lach die volgens Edwin geacteerd leek. Het was op dit moment dat prinses Margarita niet langer in staat om haar tong te bedwingen haar ware gevoelens liet blijken.

Volgens Edwin confronteerde Margarita de koningin direct met haar opmerking: “Hoe durf je dat te zeggen met mij erbij die elke dag wordt afgeslacht in de media. In opdracht van leden van de koninklijke familie nota bene.” Máxima volledig overrompeld door deze uitval schrok zichtbaar. “Ze schrok zich een hoedje,” beweert Edwin.

Het lijkt erop dat Edwin de Roy van Zuydewijn deze onthulling niet zonder reden doet. Na een periode van relatieve stilte lijkt hij weer in de aanval te gaan, mogelijk gedreven door een verlangen naar wraak. Hij beschuldigt prinses Margarita ervan gelogen te hebben over haar financiële situatie tijdens hun echtscheidingsproces. Ondanks dat ze veroordeeld werd tot het betalen van partneralimentatie, beweerde zij op bijstandsniveau te leven wat haar ontsloeg van deze verplichting.

Deze beschuldigingen en de daaropvolgende juridische strijd hebben ongetwijfeld oud zeer opengereten. Edwin sleepte Margarita voor de rechter en eiste duizenden euro’s aan maandelijkse partneralimentatie een strijd die nog steeds voortduurt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties