Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Zwangerschapsgeruchten en een photoshop blunder: Chaos rond Jutta Leerdam


jutta-jake

In de wereld van Instagram waar alles perfect lijkt, maakte Jake Paul de vriend van Jutta Leerdam een opvallende misstap. Zijn volgers waren in de war toen ze hem onlangs zagen met een weelderige bos krullen op foto’s vanuit Puerto Rico gepost op zijn sociale media. Normaal gesproken bekend om zijn korte haar leek Jake een drastische verandering te hebben ondergaan, maar niet alles was wat het leek.

“Laat je haar knippen en je baard trimmen. Je begint op Tom Hanks in ‘Cast Away’ te lijken,” merkte een volger op onder de verrassende foto’s waarop Jake te zien was met Jutta. Een ander vroeg zich af: “Hoe snel groeit jouw haar?” Wat in eerste instantie leek op een dramatische haarverandering, bleek echter een photoshopfout te zijn. Scherpe ogen merkten op dat Jakes schaduw op een van de foto’s nog steeds zijn oude, korte kapsel toonde. “Je schaduw heeft een ander kapsel”, werd er gecommenteerd wat leidde tot hilariteit en verwarring onder zijn volgers.

Terwijl de photoshopflater de gemoederen bezighield staken ook zwangerschapsgeruchten de kop op. Tijdens een recent bezochte gender reveal party georganiseerd voor Jake’s broer Logan en diens vrouw Nina, doken Jake en Jutta op in interviews wat de geruchtenmolen op volle toeren deed draaien. Fans speculeerden wild: was Jutta misschien zwanger?

Jutta haastte zich echter om de lucht te klaren via haar Instagram. “Ik heb net mijn DM’s gecheckt. Even voor de duidelijkheid: ik ben niet zwanger. Het was niet onze gender reveal party”, verklaarde ze. Ze deelde wel haar opwinding over de onthulling dat Logan en Nina een meisje verwachten, “Ik kan niet wachten om de baby te ontmoeten.”

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties