Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftig: Miljuschka klaagt over haar verschrikkelijke ervaring bij The Masked Singer


miljuschka

In de wervelende wereld van televisie-entertainment waar sterren vaak schitteren in de meest uiteenlopende outfits is niet iedere BN’er even enthousiast over hun kostuumkeuze. Miljuschka Witzenhausen bekend als culinair expert onthult nu haar ware gevoelens over haar deelname aan “The Masked Singer” anderhalf jaar geleden. Destijds gehuld in een heksenoutfit reflecteert ze met weinig plezier op die periode.

In een recent interview met de Volkskrant geeft Miljuschka toe dat ze achteraf spijt heeft van haar optreden in het populaire zangprogramma. “Ik vond het echt heel stom dat ik er meteen uit lag bij ‘The Masked Singer’. Doe dan maar ‘Sterren op het Doek’,” deelt ze openhartig. Volgens haar is dat laatste programma een stuk aangenamer mede door de diepgaande gesprekken en het feit dat je een kunstwerk mee naar huis mag nemen.

Het probleem met “The Masked Singer”? Miljuschka voelde zich simpelweg niet op haar plaats. “Bij ‘The Masked Singer’ vonden ze me gewoon niet leuk. Ik was een heks, droeg een lelijk pak en een lelijk masker. Ik was heel onappetijtelijk om te zien. Schoenmaker, hou je bij je leest, dacht ik later. Ik ben ook geen zanger,” verklaart ze.

Ondanks de vele aanbiedingen die ze krijgt voor televisieprogramma’s, is Miljuschka selectief. “Ik zeg het niet om op te scheppen, maar ik krijg veel aanbiedingen van tv-programma’s. Vrijwel altijd zeg ik nee.” Echter, ze maakte een uitzondering voor “Wie is de Mol?”, voornamelijk door aandringen van haar partner Philip tijdens een stressvolle verbouwing.

De kritiek van Miljuschka op de esthetiek van “The Masked Singer” wordt gedeeld door kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp, die zich al jaren stoort aan de kwaliteit van de kostuums in de Nederlandse versie van het programma. Op haar Instagram schrijft ze: “Niet alleen ik erger me al jaren aan de niet bepaald mooie pakken van ‘The Masked Singer’ in Nederland (vergeleken met bijvoorbeeld België en de Verenigde Staten), ook oud-deelnemer Miljuschka Witzenhausen was dus helemaal niet tevreden over haar pak.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een zeikwijffie!
Nu achteraf alles afkraken, dan had je meteen moeten zeggen dat je dat varkenspak niet aan wilde & de spot met je gedreven voelde.
Wees toch blij met je gratis reclame & zeur niet zo!