Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Frank Visser kapot van verdriet door overlijden van zijn vrouw


frank

In een hartverscheurend relaas deelt SBS 6-icoon Frank Visser beter bekend als de tv-rechter intieme details over het leven en het verlies van zijn geliefde vrouw Margot die onlangs overleed na een langdurige strijd met de ziekte van Alzheimer. Vorig jaar vierden Frank en Margot nog hun 45-jarige huwelijksjubileum een mijlpaal die overschaduwd werd door de uitgave van Franks emotioneel beladen boek over Margots ziekte.

“Wat had ik graag gewild dat ik degene was die door deze ziekte was getroffen. Maar het lot had anders besloten. Mijn liefste vrouw Margot was het slachtoffer,” onthulde Frank in een aangrijpende passage uit het boek. Margot woonde op dat moment al niet meer thuis, maar in een gespecialiseerd tehuis voor dementiezorg waar Frank hartverscheurende momenten doorbracht. “Maar toen kwam het afscheid. Na meer dan veertig jaar huwelijk. Ze snapte het niet. Het bed is toch groot genoeg voor ons tweeën!” beschreef hij de pijnlijke scheiding van zijn vrouw.

Recentelijk heeft Frank opnieuw afscheid moeten nemen ditmaal definitief. “Heel verdrietig nieuws. Zijn echtgenote Margot is overleden,” rapporteerde Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, in Shownieuws. De dood van Margot is stilgehouden, met Frank die om privacy vraagt in deze moeilijke tijden. “Hij heeft er een heel mooi boek over geschreven, over zijn vrouw die aan Alzheimer leed… Hij vraagt om rust,” deelde Santegoeds.

De ironie wil dat in dezelfde week waarin het verdrietige nieuws naar buiten kwam, er in de media nog vrolijk werd verwezen naar een oude foto van het echtpaar, genomen tijdens hun 40-jarige jubileum. Nietsvermoedende fans overstelpten de televisierechter met felicitaties niet wetend dat de situatie drastisch veranderd was.

Dit tragische verhaal heeft geleid tot een golf van steunbetuigingen voor Frank Visser, waarbij fans hun medeleven uiten: “Prachtige foto van u beiden. Lieve uitstraling heeft uw vrouw!” en “Wat bent u samen prachtig!” zijn enkele van de vele reacties die de rouwende rechter heeft ontvangen. Het verhaal van Frank en Margot raakt een gevoelige snaar en herinnert ons eraan hoe persoonlijk verlies diepe sporen kan achterlaten zelfs achter de schermen van de schijnwerpers.

Hieronder een foto van Frank met zijn vrouw:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel veel sterkte en kracht gewenst 🌷

Ik weet wat het is.
Sterkte, heer Visser