Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Koningin Máxima heeft bizarre regel voor haar dochters


Maxima

Damián Betular een Argentijnse chef-kok die ooit de eer had om koningin Máxima te ontmoeten heeft wat smeuïge details gedeeld over onze koningin die normaal achter gesloten paleisdeuren blijven. Tijdens een recente verschijning in het populaire Argentijnse tv-programma ‘Fernet con Grego’ onthulde hij dat Máxima haar dochters verplicht om uitsluitend Spaans te spreken tijdens hun bezoeken aan Argentinië.

Betular die in Argentinië een huishoudnaam is dankzij zijn rol in MasterChef heeft niet alleen voor de koningin gekookt, maar ook voor internationale beroemdheden als Mick Jagger en Will Smith. Maar het was zijn ontmoeting met Máxima die bijzonder indruk op hem maakte. “Als ze hier is, laat ze haar dochters Spaans spreken, alsof ze haar wortels hier niet wil verliezen,” vertelde hij aan de geamuseerde presentator Gregorio Rosello.

De connectie van Máxima met haar geboorteland wordt verder uitgediept in de nieuwe serie ‘Máxima’, die nu op Videoland te zien is en haar leven in beeld brengt van Argentinië tot New York en van Spanje tot Nederland. De serie heeft niet alleen de aandacht van Nederlanders getrokken maar ook die van de Argentijnen. “Ik moet dit zien,” reageerde een enthousiaste fan op Instagram. Een andere fan uit Argentinië is nieuwsgierig naar de uitzenddata in het land: “Ik wil dit zien. Maar wanneer komt dit in Argentinië? En waar?”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat ze wil dat haar dochters spaans spreken in Argentinië dat snap ik wel. Voor de familie daar is dat wel zo prettig en als moeder geef je graag je ” moerstaal” door. Anders is de kans dat ze van de Argentijnse tak vervreemden misschien groot. Mooi dat ze dat zo van kleins af aan meepikken.

Is toch niet meer als normaal dat je de taal spreekt van het land wat je bezoekt??