André Hazes deelt schokkende Details over Slaapkameravonturen met Monique

Monique-Andre

André Hazes is weer helemaal zichzelf op social media met onthullingen die de wenkbrauwen doen fronsen. De zanger die bekendstaat om zijn ruige imago en openhartige uitspraken heeft weer een spraakmakend bericht gedeeld over zijn intieme escapades met Monique Westenberg.

“Volgens André is hun liefdesvlam na drie jaar nog lang niet uitgeblust!”, meldt hij grappend aan zijn schare volgers. Het paar dat onlangs van een opwindende vakantie in de VS genoot lijkt het vuur hoog op te stoken zowel in de slaapkamer als daarbuiten.

Monique nam haar Instagram-volgers mee op een culinaire reis door Amerika met een serie foto’s van alles wat ze tijdens hun reis heeft geproefd. Van donuts tot friet met kipcorns en van M&M’s tot aan een slagroomsoesje; het was een smakelijke parade van Amerikaanse guilty pleasures. Ze grapte: “Kijk eens wat er allemaal in Amerika is ‘ingegaan’!”

André kon het niet laten om hierop te reageren met typische Hazes-humor: “Hahaha, je bent een foto vergeten… van mijn jongeheer!” schreef hij, gevolgd door een reeks gierende emoji’s. De zanger voegde eraan toe dat de laatste foto op Monique’s Instagram, een afbeelding van hemzelf wel degelijk ‘goed voor de eiwitten’ zou zijn.

Dit post ging snel viraal, waarbij fans mee lachten om de grappen van Hazes. Eén volger schreef: “Ik lig dubbel! Die André weet wel hoe hij het spannend moet houden!” Een ander merkte op: “Hazes’ humor is net zo vet als die Amerikaanse snacks!”

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kan iemand mij uit de knoop halen ?
Goh goh, wat lig ik dubbel.
Ik verlang naar het moment dat die twee voorgoed van het toneel verdwijnen.

Beste Kees, jammer genoeg lig ik niet in de deuk en kan je dus ook niet uit de knoop halen, want ik vind de opmerkingen beneden elk peil. Wat een raar stel zeg. Noemt dit zich volwassen?.

Je sarcasme druipt ervan Kees en ik geef je helemaal gelijk!!!

Altijd wel leuk om te ontdekken dat mijn “vaste reageerders” mijn sarcasme delen en mijn reacties ook goed lezen voor ze reageren.
Dank jullie wel dames.
❤️

Goed lezen Kees én goed luisteren zijn 2 dingen die niet altijd worden gedaan en dan…ontstaan de misverstanden. Daar kan ik me wel eens aan ergeren, net zoals iemand niet uit laten praten en steeds in de rede vallen. Vaak ben ik het met je eens , soms ook niet en dat lees je dan ook 😃