Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Roy Donders op heterdaad betrapt met de vriend van zijn beste vriendin


Roy-Donders

De altijd sprankelende Roy Donders, bekend van zijn glinsterende huispakken en als de ‘Stylist van het Zuiden’ heeft zich ontpopt tot een waar open boek. In zijn recent gelanceerde autobiografie “Gewoon Royke” neemt hij ons mee achter de schermen van zijn flamboyante levensstijl, maar onthult hij ook schokkende geheimen die tot nu toe goed verborgen bleven onder zijn glinsterende façade.

In een bijzonder sappig hoofdstuk dat onlangs werd uitgelicht door weekblad Story, duikt Roy diep in de nacht waarin grenzen vervaagden tussen hem en de vriend van zijn jeugdvriendin Jowena. Roy altijd de schouder om op te leunen, bood de man een slaapplek aan na een fikse relatiebreuk. Wat begon als een nacht vol medelijden, transformeerde echter in een speelveld van passie en geheime verlangens.

“Die avond ging alles mis dat mis kon gaan,” bekent Roy. “Er waren momenten van aanraking en zoenen, een spontane ontlading van opgekropte emoties.” Maar de ochtend bracht niet alleen een nieuwe dag, maar ook de realiteit en de spijt van de nacht. “Ik vertelde hem dat wat we deden een fout was een moment van zwakte,” deelt Roy in zijn boek.

Wat echter als een eenvoudige kater begon sloeg snel om in beschuldigingen en verwijten. “Hij beschuldigde me ervan hem tot dingen gedwongen te hebben. Natuurlijk wilde hij zijn relatie redden,” onthult Roy. Deze onverwachte draai zette Donders aan het denken over de consequenties van roem en zijn acties.

Ondanks de tumultueuze gebeurtenissen, blijft de band tussen Roy en zijn jeugdvriendin Jowena onverbroken. “We zijn door dik en dun gegaan,” zegt Roy. “Dit incident heeft onze vriendschap op de proef gesteld, maar niet verbroken.”

Met zijn biografie hoopt Roy Donders meer te delen dan enkel de glitz en glamour. “Ik wil laten zien dat het leven in de spotlights ook een schaduwkant heeft,” zegt hij. “In ‘Gewoon Royke’ geef ik mensen een kijkje in mijn ziel, iets wat ik nooit eerder heb gedaan.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties