Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rico Verhoeven Koopt Miljoenen Villa in Amsterdam


Rico-Verhoeven

Rico Verhoeven Nederlands meest gevierde kickbokser neemt afscheid van zijn Brabantse wortels en vestigt zich in het hart van de Randstad. Samen met zijn liefje, Noamy van Beem gaat hij wonen in een flitsende nieuwe villa in Amsterdam-West, een aankoop mogelijk gemaakt door de zoete overwinning bij de Glory Grand Prix.

“Met gewonnen geld!” grapt Rico, doelend op het indrukwekkende bedrag van 455.000 euro dat hij onlangs in de wacht sleepte bij het prestigieuze vechtsportgala. Het is dit prijzengeld dat de kickbokskoning en zijn vriendin de financiële spierkracht gaf om hun droompand aan te schaffen.

Hoewel het huis, met een respectabele woonoppervlakte van 96 vierkante meter, een stevige 1,3 miljoen euro kostte, lijkt het voor Rico en Noamy een koopje. Het pand dat voorheen nog een zakelijke bestemming had, maar is omgetoverd tot een residentiële parel waar zij binnenkort hun intrek zullen nemen.

Het powerpaar kan niet wachten om hun nieuwe leven in de hoofdstad te starten. Op Instagram delen zij enthousiast: “We kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces. Vandaag hadden we onze eerste afspraak met de architect en we zijn zo enthousiast om binnenkort de eerste schetsen te zien van al onze besproken ideeën.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties