Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B’s koopt dit luxe appartement naast zijn ex in Almere


ali-b

In de spraakmakende wirwar van Ali B’s bestaan lijkt er nu een schokkend gebaar naar zijn ex Breghje Kommers te zijn gemaakt. De rapper heeft ondanks hun gescheiden levens besloten om een stap verder te gaan in zijn vaderlijke verantwoordelijkheden. Hij heeft namelijk een stijlvol appartement in Almere gekocht pal naast zijn voormalige liefdesnestje zodat zijn kinderen niets tekortkomen. Deze kinderen verblijven voornamelijk bij Breghje en Ali’s hart lijkt op de juiste plek te zitten zelfs als zijn persoonlijke leven in tumult is.

Dit alles speelt zich af tegen de achtergrond van Ali’s eigen onstuimige verblijf in deze stad die hij omschrijft als de ‘donkerste periode van zijn leven’. Zijn recente avonturen in het glinsterende Dubai waar hij naar verluidt zijn dagen slijt sinds het schandaal rondom The Voice zijn carrière in Nederland op losse schroeven zette lijken een schril contrast te vormen met zijn daden van vaderlijke zorg.

Een buurtbewoner die opmerkelijk goed ingevoerd lijkt, heeft verklapt dat het kopen van het huis naast het zijne een strategische zet was van Ali. “Zo lijkt het net of ze nog samen zijn, zonder dat ze daadwerkelijk samen onder één dak leven”, merkt de bron op. De buurt ziet dit als een slimme façade om de kinderen de scheiding te besparen.

De woning zou Ali een slordige 470.000 euro hebben gekost een bedrag dat in Almere een vrij luxueuze stek garandeert. En terwijl Breghje zich settelt in haar nieuwe onderkomen, omgeven door de vertrouwdheid van de oude buurt trekt Ali zich terug in zijn exotische schuilplaats in Dubai wachtend op de afhandeling van zijn juridische sores.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat bedoel je met “Ali B. koopt dit luxe appartement” ?
Ik zie niets…..