Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Geheime Liefde? Rachel Hazes gespot met oude minnaar in Torremolinos


Rachel Hazes

In het zonovergoten Torremolinos heeft Rachel Hazes afgelopen weekend een opvallende gast mogen ontvangen in haar Brasserie Casa Hazes. Het was niemand minder dan Theo Hazes de jongere broer van de legendarische volkszanger André Hazes die de Spaanse kust onveilig kwam maken.

Op de sociale media van de brasserie deelde Rachel opgetogen: “Hoog bezoek afgelopen weekend! André’s jongere broer Theo kwam gezellig langs! Proost Theo!”

Dit bezoek van Theo doet oude roddels weer oplaaien. Na het overlijden van André Hazes zoemden geruchten rond dat Rachel wellicht meer dan vriendschappelijke gevoelens koesterde voor Theo. “Er kwamen anonieme berichten via de fansite van André binnen, dat ik een verhouding met Rachel zou hebben gehad en Roxeanne mijn dochter was! Rare berichten,” openbaarde Theo enige tijd geleden in een explosief interview met Story.

De beschuldigingen bleken afkomstig van dichtbij. Theo ontdekte namelijk al snel dat de roddels van eigen familie kwamen. “Ik ben erachter gekomen dat mijn familie die berichten had gestuurd hun IP-adressen correspondeerden met de afzenders van die verzinsels…”

Ondanks deze schandalige familie-intriges blijft de band tussen Rachel en Theo onverwoestbaar sterk. De twee koesteren warme gevoelens voor elkaar en treffen elkaar nog steeds regelmatig. “Ik ben erg trots op haar. Rachel zegt altijd dat ze in mij veel van André terugziet, qua humor,” vertelt een ontroerde Theo.

Zo blijven Rachel en Theo Hazes, ondanks de turbulente geschiedenis, de echte ruggengraat van de Hazes-dynastie met een vleugje humor die doet denken aan André zelf.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lieve Loes, even een correctie toepassen:
“de echte ruggengraat van de Hazes-dynastie”

Deze hele familie heeft geen ruggengraat !!
Talloze keren bewezen.

De echte ruggengraat??? Als ik dit niet kan en wil geloven probeer me dan maar iets anders wijs te maken 🤣🤣🤣stelletje droeftoeters

AANDACHT !!! Dat is wat ze allemaal zoeken ! En vooral die Rachel, dat ze nog steeds Sr. zijn naam misbruikt..

Wie weet word het nu wat .Kan ze nog legaal de felbegeerde achternaam houden