Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hélène Hendriks grapt over haar relatie met veeel oudere man – Dit zei ze op live tv


helene

Het showbizzlandschap bruiste van de geruchten toen bekend werd dat de charmante Hélène Hendriks (43) een romance bleek te hebben met Frans Vinju die op 65-jarige leeftijd ruim haar senior is. Hélène houdt normaal gesproken haar privéleven strak onder de radar vooral omdat haar geliefde liever niet in de spotlights staat niet zozeer vanwege het aanzienlijke leeftijdsverschil tussen hen.

In haar eigen talkshow ‘De Oranjezomer’ laat Hélène zelden iets los over haar privéleven, maar gisterenavond kon ze het niet laten om een speelse opmerking te maken tijdens een luchtiger segment. Alles begon toen de muzikale gast Robert van Hemert het podium betrad en een lied ten gehore bracht dat de harten sneller deed kloppen over vakantieliefdes.

Na het optreden draaide Hélène zich naar tafelgast Jack van Gelder met de vraag of hij ooit een vakantieliefde had ervaren. Jack, nooit verlegen om een persoonlijke anekdote, bevestigde dat met een brede grijns: “Absoluut dat was toen ik veertien was op vakantie in Italië.”

Het gesprek nam een komische wending toen mede-tafelgenoot Rutger Castricum verbaasd reageerde, denkend dat Jack had gezegd dat zijn vakantieliefde veertig was. Jack corrigeerde snel met een lach: “Ik zei veertien, niet veertig! Maar goed, zij was 38.”

Deze onthulling was het perfecte opstapje voor Hélène om met een knipoog te verwijzen naar haar eigen liefdesleven. “Nou, daar heb ik dus echt geen problemen mee, hoor!” grapte ze, waarmee ze subtiel refereerde aan haar eigen relatie met een significant oudere partner. De studio barstte los in lachen en Jack kon het niet laten om ook te schateren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ruilen, Frans ?

Je hebt geluk Kees, wie zwijgt stemt toe🤣🤣🤣