Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Horrorhuis in ‘Steenrijk, Straatarm’ laat kijkers geschokt achter


steenrijk

In de meest recente uitzending van het populaire programma “Steenrijk, Straatarm” was de verontwaardiging groot onder de kijkers. De aflevering toonde een opmerkelijke ruil tussen de welgestelde familie Saindrenan, met een luxeleven verdeeld tussen Amsterdam en Curaçao en het bescheiden bestaan van Amber en haar zoon Jimmy in een portiekflat in Katwijk. Het contrast kon niet groter zijn.

Het moment dat de familie Saindrenan de drempel overstapte van Ambers flat was de start van een golf van online reacties. Op het platform X spuwden kijkers hun verontwaardiging uit over de staat van de woning, die ze bestempelden als een “vieze bende”. De verbluffing was groot: “Ik ben in shock van dit huis. Zo rommelig, dat is toch geen zicht?” liet een kijker weten. “Ik zou daar zelfs niet willen verblijven,” voegde een ander toe.

De aflevering kreeg ook een onverwachte wending die deed denken aan het SBS-programma “Je Huis Op Orde”, waarin chaotische huishoudens een make-over krijgen. “Het lijkt wel alsof ik naar ‘Je Huis Op Orde’ zit te kijken,” grapte een kijker over de rommelige toestand van het huis.

De verbazing sloeg om in verbijstering toen bleek hoeveel huisdieren er in het kleine appartement rondliepen. “Geen geld voor basisbehoeften, maar wel een halve dierentuin in huis. En dan al die troep er nog bij,” merkte een kijker op, die zich afvroeg hoe het gezin deze situatie dagelijks aanging.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties