Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Financiële Catastrofe: Hélène Hendriks Bankrekening Geplunderd bij Bunq


Helene-Hendriks

In de charmante setting van de Hélène Hendriks-show ‘De Oranjezomer’, kwam een schokkend verhaal naar boven dat het hart van elke kijker sneller deed kloppen. Geraldine een 50-jarige Talpa-producer uit Durgerdam, onthulde hoe ze maar liefst 101.000 euro kwijtraakte door de slinkse trucs van cybercriminelen met dank aan de poreuze beveiliging van haar bank Bunq. Dit nieuwtje slaat in als een bom.

Geraldine, aanvankelijk een enthousiaste Bunq-gebruiker aangetrokken door aantrekkelijke rentes vond zichzelf plots in een nachtmerrie toen haar spaargeld—het resultaat van een leven hard werken en een recente erfenis—binnen no-time van haar rekening verdween. “Het is allemaal weg, zomaar verdwenen, zonder dat ik er iets tegen kon doen,” deelde ze met een zichtbaar bedrukte stemming.

De situatie verslechterde toen Geraldine in een poging haar verliezen te beperken, de Bunq-bank probeerde te bereiken, wat onmogelijk bleek. “Geen telefoonlijnen, alleen een chatbot die niets anders doet dan computergestuurde antwoorden geven,” legde ze uit, wat de frustratie alleen maar deed toenemen. Alberto Stegeman, die naast haar zat, benadrukte hoe aantrekkelijk de bank is voor criminelen vanwege de mogelijkheid om hoge bedragen te verplaatsen zonder wachttijd.

Hélène Hendriks zelf klant bij Bunq en duidelijk geraakt door het verhaal, nam de gelegenheid om haar publiek te waarschuwen vooral de oudere kijkers die misschien minder digitaal vaardig zijn. “Kijk uit waar je klikt, vooral met banken zoals Bunq,” adviseerde ze dringend. Rutger Castricum wierp nog een steentje bij door te melden dat Bunq ondanks alles winst had geboekt een feit dat mogelijk snel zal veranderen nu dit schandaal aan het licht is gekomen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb de uitzending gezien, Loes, maar ik weet niet hoe je erbij komt dat de rekening van Hélène geplunderd is.
Zoals de kop meldt.
Ze heeft alleen gezegd dat ze ook bij Bunq zit.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Kees Muizehuig

👍