Is dit Yolanthe’s nieuwe liefde? Intieme foto’s met mysterieuze dame lekken uit

Yolante

De roddels hebben niet stilgezeten rond Yolanthe Cabau en het lijkt er nu sterk op dat ze meer dan alleen vrienden is met Molly Hatchcock. Dit weekend was Yolanthe niet weg te slaan van Molly’s zijde wat de geruchtenmolen alleen maar harder deed draaien. Hun Instagram spreekt boekdelen; Yolanthe deelde een reeks foto’s van hun gezellige weekend, waarbij een foto met de tekst “Alles of niets” veel wenkbrauwen deed fronsen.

Opvallend genoeg lijkt deze foto waarop ze innig met Molly te zien is een nieuw hoofdstuk in Yolanthe’s liefdesleven te suggereren. Eerder deze maand wakkerde ze de speculaties al aan door foto’s te posten waarop ze Molly’s hand vasthoudt, vergezeld van de woorden ‘Love you’. De fans en volgers kunnen er niet meer omheen: er bloeit iets moois tussen deze twee.

Yolanthe heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze een open geest heeft wat betreft relaties en liefde. Terugdenkend aan haar tijd met Jan Smit, onthulde ze eens dat ze niet vies was van het idee van een ménage à trois. Haar avontuurlijke spirit kwam ook naar voren in een interview met Grazia, waar ze vertelde over haar jongere jaren toen ze experimenteerde met een vrouw. “Ik ben blij dat ik het heb onderzocht”, vertelde ze destijds. “We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.”

Het lijkt erop dat Yolanthe haar hart heeft geopend voor nieuwe mogelijkheden en misschien zelfs een nieuwe liefde. Wat begon als een onschuldig avontuur lijkt nu misschien uit te monden in iets serieuzers.

Hieronder de foto:

yolanthe

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een knappe vrouwen : hopelijk is het waar. Liefde voor haar!