Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Simon Keizer koopt peperdure villa op Ibiza


simon-keizer

In het warme klimaat van Ibiza vindt Simon Keizer voorheen de andere helft van het populaire duo Nick & Simon nu zijn nieuwe thuis. Temidden van de luxe en zon, pronkt een villa met adembenemende uitzichten en een zwembad dat de echte parel van zijn nieuwe bezit vormt. De details rondom dit paleisje blijven geheimzinnig een tactiek misschien om de nieuwsgierige fans op afstand te houden.

Toen het nieuws uitlekte dat Simon een stek had gevonden op het idyllische Ibiza, gonste het van speculaties over een mogelijke emigratie. “Hij is van plan om na de breuk met Nick permanent naar Ibiza te verhuizen,” suggereerde een bericht van Juicechannel. Maar deze roddel bleek meer sprookje dan werkelijkheid; Simon en zijn gezin zijn nog steeds verankerd in Volendam waar ze tussen de bedrijven door het Spaanse eiland bezoeken.

Dit weekend vond men Simon niet op zijn geliefde eiland, maar in Sotogrande, waar hij een bruiloft van naaste vrienden opluisterde met zijn muzikale talenten. Daar bracht hij zijn nieuwste hit ‘Ik zeg het te weinig’, een ode aan vriendschap, ten gehore.

Ondanks hun individuele muzikale reizen blijven Simon en Nick verbonden. “We houden nog steeds contact, al is het op afstand,” deelt Simon met een vleug nostalgie in zijn stem. Zijn trots op Nicks solo-successen kan hij nauwelijks verbergen. “Ik ben van plan om zijn volgende optreden bij te wonen,” bevestigt hij.

Voor Simon ligt er meer in het verschiet dan sporadische optredens. Met een nieuwe theatertour op de agenda plant hij zijn liedjes niet alleen te zingen, maar ook te verklaren. “Ik wil de verhalen achter de muziek delen,” vertelt hij, gedreven door een verlangen zijn ervaringen en emoties over te brengen aan zijn publiek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties