Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Bereid Je Voor: Onweer en Zware Regenval de komende dagen


regen

De onstuimige lente van dit jaar komt tot een nat einde. Ondanks de kalender die omklapt naar juni en de zomer inluidt, lijken de wolken dit nog niet door te hebben. Het weer heeft duidelijk nog geen afscheid genomen van de lente met zijn grillige buien.

Net nu je denkt dat het tijd is voor zonneschijn, haalt Moeder Natuur een natte grap uit. De temperaturen die een schamele 18 graden bereiken lijken op die van een kwakkelende voorjaarsdag. Vooral aanstaande woensdag voorspelt een ware waterballet met een voorspelling van ruim 30 millimeter regen.

Na een regenachtige maandag lijkt dinsdag ons even adempauze te geven. De zon durft kortstondig haar gezicht te laten zien en het kwik kruipt naar een respectabele 18 graden. Maar lang duurt dit intermezzo niet, want al snel volgt een nieuw front met buien en mogelijk zelfs onweer gepaard met stevige windstoten.

Woensdag lijkt een echte binnenblijfdag te worden met een aanhoudende stroom van regen en wind. Het zal voelen alsof de herfst al is begonnen. De wind draait naar het noorden en brengt frissere lucht mee wat de temperaturen drukt en het weerbeeld voor de rest van de week domineert.

Zo richting het weekend wordt het weerbeeld iets vriendelijker met minder buien en meer zon, maar de echte zomerwarmte laat nog op zich wachten. Een noordoostelijke wind houdt de temperaturen in de greep van de late lente met dagen die niet warmer worden dan 19 graden.

Kortom, het weer in Nederland blijft verrassen en houdt iedereen scherp met zijn onvoorspelbare karakter een ware cliffhanger die geen weerman durft te voorspellen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties