Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace Schokt met Affaire: Had Relatie met Zoon van Vriendin


glennis

De liefdesperikelen van Glennis Grace lezen als een ware soap. Na haar gefaalde romance met de jongere Lévy Simon en een kortstondige liefdesvlucht met producer Boyd is het hartzeer nog niet voorbij voor de zangeres. Nu lijkt ze verwikkeld in een dramatische liefdesdriehoek met Levy, de zoon van haar vriendin en visagiste Raquel.

Glennis viel voor Levy tijdens een evenement waar ze was uitgenodigd om te zingen. Hun romance leek als een sprookje uit een film, maar de realiteit was minder rooskleurig. Levy, een enthousiaste voetballer bij Olympia in Haarlem leek aanvankelijk een perfecte match, maar hij bleek al bezet. Toen de pers hem confronteerde, ontkende hij elke romantische betrokkenheid: “Ik weet niet waar jullie het vandaan hebben, maar ik heb een vriendin,” onthulde hij aan Shownieuws.

Deze onthulling was een bittere pil voor Glennis die onwetend was over zijn huidige relatie. In de podcast ‘Real Talk’ uitte zij haar verdriet, zonder namen te noemen: “Dit is iemand die voor altijd bijzonder voor mij blijft. We kunnen niet samen zijn door omstandigheden, maar ik koester de momenten die we gedeeld hebben.”

De onthulling van deze affaire heeft niet alleen Glennis’ hart gebroken, maar ook haar vriendschap met Raquel, Levy’s moeder, op scherp gezet. Na de podcast heeft Raquel Glennis ontvolgd op Instagram, een duidelijk teken van een diepe kloof tussen de voormalige vriendinnen. Glennis reageerde fel: “Ik ontvolg niemand. Dat doen alleen mensen die zwak zijn of iets te verbergen hebben. De waarheid zal altijd uitkomen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik snap werkelijk niet waarom al die BN’ers nou altijd moeten hoeren en snoeren.
O n b e g r i j p e l i j k.
🤮

Ik denk niet dat het alleen BN’ers zijn Kees.
De swinger en parenclubs schijnen ook steeds ruimer aanwezig te zijn.
Ze doen maar zolang ze maar niet vragen of ik mee doe😤
Veel hebben totaal geen respect meer en zijn losgeslagen denk en zeg ik wel eens maar ja…dan ben ik ouderwets 🤔 Ouderwets niet maar retro ja ,dat ben ik wel 🤣🤣🤣