Max Verstappen deelt onverwacht babynieuws

Max-Verstappen

In het bruisende universum van de Formule 1 is er naast de snelle rondes op het circuit ook ruimte voor intieme familiemomenten. Max Verstappen de onbetwiste snelheidsduivel heeft een nieuwe reden om de champagneflessen te laten knallen: zijn zus Victoria heeft het gezin uitgebreid met een sprankelend nieuw leven.

Victoria deelde op Instagram een liefdevolle welkomstboodschap voor haar dochter Hailey Heuts, die onlangs het levenslicht zag. “Met jou erbij, zijn wij, nog meer wij!” jubelde ze bij een aandoenlijke foto van het kleine wondertje. Haar sociale media ontploften bijna van de stortvloed aan felicitaties van vrienden, familie en fans. Iedereen lijkt mee te genieten van dit vreugdevolle nieuws.

Ook Kelly Piquet de vriendin van Max en geen onbekende in de wereld van de formule 1 liet haar vreugde blijken. “Ik kan niet wachten om je te ontmoeten Hailey”, schreef zij enthousiast. Zelfs fans zien al gelijkenissen tussen de kleine Hailey en haar oom Max wat de verbinding binnen de familie Verstappen nog meer benadrukt.

Naast het zijn van oom speelt Max ook een belangrijke rol in het leven van Penelope de dochter van Kelly uit een eerdere relatie met voormalig Formule 1-coureur Daniil Kyvat. Max benadrukt dat hoewel hij een sterke band heeft met Penelope, hij zich bewust is van zijn rol buiten het biologische vaderschap. “Ze is heel schattig”, vertelde hij in een interview met Time. “Maar ik ben niet de vader, en dat moet ook zo blijven. Het is cruciaal dat ze een goede relatie heeft met haar echte vader en dat heeft ze.”

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties