Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eloise van Oranje is extreem veel afgevallen en wordt Kabouter en spillebeen genoemd


eloise

In de glinsterende straten van New York ver weg van het koninklijke comfort heeft Eloise van Oranje een drastische verandering ondergaan die haar volgers zowel verbaast als bezorgd maakt. “Wat ben je mager”, echoën de geschrokken commentaren onder haar recente Instagram-foto’s. Het is duidelijk dat de jonge Eloise, na haar overgang naar de ‘Dag Eén’ methode vorig jaar niet alleen gewicht heeft verloren, maar nu lijkt te verdwijnen voor onze ogen.

De alarmbellen rinkelen luider bij elke nieuwe foto en TikTok-post. “Het eten is vast niet zo lekker in New York, of is het heimwee?”, vragen fans zich af terwijl anderen opmerken: “Omg, wat is ze mager geworden.” De zorgen over haar gezondheid worden nog versterkt door minder vriendelijke bijnamen zoals ‘Kabouter Spillebeen’ die sommige internet-trollen hebben toegeëigend. Gelukkig zijn er ook die haar verdedigen: “Voelt dat nou goed, iemand afbranden op sociale media?”

Alsof de zorgen over haar gezondheid niet genoeg zijn voedt een recent geheimzinnig filmpje op TikTok nieuwe speculaties over haar persoonlijke leven. Zonder geluid maar met genoeg context voor liplezers, roept het de vraag op: “Is de relatie van Eloise over en uit?” Na interpretaties van de stille dialoog — “Wacht even hoor. Hij is hot! Schat, dit is helemaal mijn type” — zijn volgers in rep en roer.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik ben obsessed. Wat een verschrikkelijk dom kind. Het maakt niet uit of er een kilootje meer of minder aan zit. Ze is dom. En ook nog eens een enorme narcist.