Het gaat helemaal mis in een video met Jutta Leerdam

Jutta-Leerdam

Jutta Leerdam haar stralende glimlach en zelfverzekerde houding trekken meteen de aandacht van de kijkers in de onderstaande video of is het toch haar bijzondere achterwerk waarop de aandacht is gefocust. Terwijl ze met een ongekende elegantie door het frame beweegt lijkt ze bijna te zweven als een ware godin van het ijs. Het is pas na een paar seconden dat onze ogen het sportdrankje opmerken, subtiel rustend in haar hand. De focus ligt duidelijk op Jutta’s buitengewone schoonheid en ongeëvenaarde gratie waardoor het drankje bijna als een bijzaak lijkt een accessoire dat haar aanwezigheid alleen maar versterkt. Deze slimme marketingstrategie speelt perfect in op Jutta’s groeiende populariteit en maakt van haar een ware influencer.

Deze strategie heeft echter ook zijn nadelen. Sommige kijkers, kritisch als ze zijn vinden dat de nadruk te veel op Jutta’s uiterlijk ligt en dat het drankje zelf niet genoeg aandacht krijgt. Ze vragen zich af of Jutta echt achter het product staat of dat ze gewoon betaald wordt om het te promoten. Het is begrijpelijk dat er twijfels ontstaan over de oprechtheid van de samenwerking. Haar partnerschap met het sportdrankje heeft niet alleen haar positie als prominente atlete versterkt, maar heeft haar ook gelanceerd in de wereld van influencer marketing, waar ze een onweerstaanbare en betoverende figuur is geworden. Of ze nu oprecht achter het product staat of niet maakt niet uit het zijn vooral de beelden waarvan wij genieten. Hoeveel geld ze aan deze promotie verdiend heeft is niet bekend, maar reken maar minimaal op 50.000 euro.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ik zie een mooie meid op schaatsen en niets wat mis gaat. Sjonge jonge overdrijven is ook een kunst.