Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Elianne klapt uit de school: ‘Geen cent van Thomas Berge voor de kinderen’


thomas

In het bruisende wereldje van BN’ers is de relatiebreuk tussen Elianne Zweipfenning en zanger Thomas Berge een smeuïg onderwerp dat de gemoederen flink bezighoudt. Vooral nu Elianne, moeder van twee, openlijk spreekt over haar nieuwe leven zonder Thomas.

Op haar Instagram deelt Elianne intieme details over haar dagelijkse strijd als alleenstaande moeder van de eenjarige Saint en de pasgeboren Sky Méa. “De volledige financiële last van onze kinderen rust op mijn schouders,” onthult ze aan haar volgers. Ze legt uit hoe ze haar werk flexibel rond de kinderen organiseert, alles vanuit huis, om zo de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

De echte bom barstte echter kort na hun scheiding. Het verhaal neemt een donkere wending wanneer Elianne vertelt over een heftige confrontatie bij het ophalen van haar spullen. Volgens een post op een Juicekanaal zou Thomas in woede zijn ontstoken en begonnen zijn met kleren naar haar te gooien, gevolgd door een gewelddadige escalatie waarbij hij haar naar de grond werkte. Geschrokken en in paniek is Elianne het huis uit gevlucht en schakelde direct de politie in.

Terwijl vriendinnen van Elianne het incident bevestigen, ontkent Thomas in alle toonaarden. “Ik ben diep geraakt en treurig door deze valse beschuldigingen van mishandeling,” verdedigt hij zich in een statement aan RTL Boulevard. “Ik heb Elianne nooit geslagen en zal dat ook nooit doen. Zij is tenslotte de moeder van mijn kinderen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties