Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Betrapt! Olcay Gulsen innig gespot met haar ex en nee het is niet Ruud de Wild


Olcay-Gulsen

De roddelwereld zoemt weer volop na de meest recente observatie in het Amsterdamse nachtleven. Olcay Gulsen de altijd sprankelende mode-icoon werd op een onverwacht intiem moment betrapt met niemand minder dan haar ex, Edgar Davids, bij hotspot The Siren. Deze ontmoeting rijst vragen op over een mogelijke reünie tussen de twee die al een roerige liefdesgeschiedenis achter de rug hebben.

Terug in 2011 zette Olcay een punt achter hun verloving toen geruchten over Edgars escapades buiten de relatie opdoken. De breuk was kortstondig, want enkele maanden later vlamde hun liefde opnieuw op met zelfs gesprekken over een hernieuwd huwelijksaanzoek. Toch was het in 2012 definitief over tussen de twee, of zo leek het.

“Volgens betrouwbare bronnen waren Olcay en Edgar behoorlijk amicaal,” onthult Juicechannel. “Er leek meer dan alleen vriendschap in het spel te zijn.” Deze ontwikkeling komt als een verrassing, zeker gezien Olcay’s recente uitspraken over haar vrijgezellenbestaan na de breuk met radio-icoon Ruud de Wild vorig jaar.

Na vier jaar samen te zijn geweest nam Olcay het initiatief om de relatie met Ruud te beëindigen. “Het leeftijdsverschil speelde zeker een rol. Ik ben gewoon nog niet klaar om me ergens permanent te vestigen,” lichtte Olcay toe in een interview met Vrouw. “Ik wil vrij zijn in mijn beslissingen, zoals spontaan vakanties plannen zonder maanden vooruit te moeten plannen.”

Op Instagram verzekerde ze haar volgers dat hun breuk zonder externe invloeden of conflicten tot stand kwam. Olcay benadrukte haar behoefte aan vrijheid en het najagen van persoonlijk geluk, wat suggereert dat zij nog steeds haar eigen pad wil kiezen.

Met deze recente wending, waarbij Olcay opnieuw wordt verbonden met Edgar Davids, blijft de vraag: is dit een tijdelijke opleving van een oude vlam of speelt er meer?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties