Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Vreemdgaan verwoest Bauer familie: Zonen niet zo trouw als vader


frans-bauer

In de wereld van glitter en glamour lijkt het alsof Frans Bauer en zijn gezin een onberispelijk beeld hebben. Maar schijnt bedriegt, vooral als het gaat om de jonge Frans Bauer Jr., die volgens insiders flink wat stof doet opwaaien in de liefdesarena.

De jonge Bauer leek het evenbeeld van vaderlief met zijn charmante glimlach, maar achter die façade schuilt een wildebras die de harten sneller doet kloppen – en niet op een goede manier. Het is Emy de vriendin van Frans Jr., die het onderspit delft in deze liefdessaga. Terwijl ze nietsvermoedend schittert aan zijn zijde in de realityserie ‘De Bauers – 20 jaar later’, speelt haar geliefde een gevaarlijk spel achter haar rug om.

Volgens betrouwbare bronnen van Juicechannel heeft Frans Jr. zijn vriendin Emy meerdere malen bedrogen. “Hij pretendeerde single te zijn!” verklaarde een insider met kennis van zaken. Zelfs in de wereld waar iedereen alles van elkaar lijkt te weten, slaagde Frans erin zijn dubbele leven verborgen te houden voor zijn naasten en vooral voor de camera’s.

Het drama ontvouwt zich verder als blijkt dat Emy niets wist van de escapades van haar vriend tot recentelijk. Nadat zij opdook in de realityserie, besloten enkele dames die door Frans Jr. waren misleid contact met haar op te nemen. Een van deze vrouwen beweerde zelfs dat zij en Frans Jr. elkaar ontmoetten en zoenden, hoewel zij uiteindelijk weigerde verder te gaan dan dat. Dit alles kwam aan het licht door belastende bewijzen, waaronder uitgelekte Snapchat-gesprekken.

En alsof dat nog niet genoeg is, blijkt dat niet alleen Frans Jr. zijn flirtkunsten online tentoonspreidt. Zijn broer Christiaan wordt ook beschuldigd van soortgelijk gedrag. “Christiaan gaat eveneens vreemd, maar dan op een subtielere wijze. Zijn Snapchat zit vol met flirtberichten,” onthult een andere bron.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties