Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Margarita barst in huilen uit live op de tv


margerita

Prinses Margarita was overmand door emoties toen ze onlangs op televisie beelden van haar grootvader, prins Bernhard te zien kreeg tijdens een live-uitzending van de talkshow ‘Tijd voor Max’. De uitzending stond in het teken van Veteranendag, een gelegenheid die prins Bernhard altijd nauw aan het hart lag als voormalig beschermheer van de veteranen.

Terwijl de presentator van de show de aanstaande 20e editie van Veteranendag aankondigde werden er aangrijpende clips van prins Bernhard getoond, waaronder opnames van zijn stem. Dit moment greep Margarita zo aan dat de tranen vrijelijk over haar wangen rolden iets wat het publiek en de kijkers thuis duidelijk konden zien.

Ondanks haar voornemen om zich niet te laten meeslepen door de recente kritiek op haar grootvader en de controversiële aspecten van zijn verleden waaronder zijn lidmaatschap van de NSDAP voor zijn aankomst in Nederland voelde Margarita zich gedwongen om publiekelijk op de berichtgeving te reageren. Aan de gesprekstafel van Omroep Max brak ze haar stilte.

“Dat wat men zegt over zijn lidmaatschap van de NSDAP… hij had voor zijn komst naar Nederland geen keuze gemaakt om SS’er te worden,” verklaarde Margarita met duidelijke emotie in haar stem. “Het is belangrijk voor mij om dit te benadrukken. Hij was een man die zich ongelooflijk inzette voor zijn doelen, vooral om de veteranen te eren die hebben gevochten voor onze en zijn eigen vrijheid.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Overdrijven is ook een vak.