Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ontmaskerd: Dit is de Geheime Vriendin van Premier Dick Schoof


dick

Na een roerige periode in zijn privéleven lijkt het erop dat Dick Schoof onze kersverse premier, weer geluk in de liefde heeft gevonden. Zijn huwelijk met Yolanda Senf mocht dan stranden onder de druk van zijn toewijding aan zijn werk, maar nu schijnt er een nieuw licht in zijn leven te zijn.

Dick, die bekend staat om zijn focus op zijn loopbaan ten koste van zijn sociale leven, heeft nu blijkbaar ruimte gemaakt voor een nieuwe vlam. De identiteit van zijn vriendin houdt hij angstvallig geheim, maar een onlangs opgedoken foto op social media doet de speculaties oplaaien. De foto toont Dick hand in hand met een zekere Loes Meurs na een hardloopwedstrijd. Zij aan zij, zwetend en lachend – maar is zij de vrouw die zijn hart sneller doet kloppen?

Vrienden en volgers zijn in rep en roer: is Loes slechts een sportieve vriendin of is er meer aan de hand? De foto laat een intiem moment zien, maar geeft weinig prijs over de aard van hun relatie. Het blijft gissen of Loes de dame is die Dick eindelijk weer gelukkig maakt.

Voordat Dick zich committeerde aan zijn huidige rol als premier heeft hij uitvoerig overlegd met zijn nieuwe partner. “Ik heb diep nagedacht,” verklaarde hij tijdens een persconferentie. “Samen met mijn vriendin en mijn dochters heb ik alles door gesproken. We keken elkaar diep in de ogen en uiteindelijk heb ik ja gezegd. Dit besluit nam ik niet over één nacht ijs.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie o wie is ontmaskerd? Laat het zien…? 🤔
Of zing je weer: Ballon, ballon ballon…! 🎈…🎈…🎈

’t Zal er niet makkelijker op worden; premier worden van een guur-rechts kabinet in Nederland. Met oppositie van Radicaal Linkse Communisten. Jack van Gelder kan wel minister/staatssecretaris worden.

Ik ga er wel achter komen, ik woon vlak bij Zoetermeer en ken er veel mensen