Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit is de nieuwe vriendin van Ruud de Wild


ruud en olcay

De liefdesperikelen van Ruud de Wild hebben weer een nieuw hoofdstuk bereikt. Na zijn veelbesproken breuk met Olcay Gulsen heeft Ruud nu bekendgemaakt dat er een nieuwe liefde in zijn leven is. In de podcast ‘Geen Filter’ onthult Ruud dat hij weer gelukkig is in de liefde, hoewel hij de identiteit van de nieuwe vlam onder de pet houdt. Met een stralende “Ja!” beantwoordt hij de vraag of hij verliefd is.

Olcay met wie Ruud een relatie had vanaf 2019, liet onlangs nog weten dat het contact tussen hen momenteel verre van normaal is. “Op dit moment zijn we geen vrienden,” onthulde Olcay in een interview met Vrouw. Ze gaf aan dat hoewel Ruud het lastig vindt, ze hoopt dat ze op termijn wel weer als vrienden door het leven kunnen gaan. Volgens Olcay waren ze waarschijnlijk beter als vrienden dan als geliefden.

Over de reden van hun breuk liet Olcay zich ook uit: “Ik krijg de kriebels van te ver vooruit plannen, zoals mijn vakantie in juli al in januari vastleggen.” Ze beschreef dit soort gedrag als kinderachtig en legde uit dat het haar de vrijheid ontneemt die ze nodig heeft om alles uit het leven te halen. Olcay’s beslissing om de relatie te beëindigen lijkt een zoektocht naar persoonlijk geluk en zelfstandigheid te zijn geweest.

Ruud lijkt deze turbulente periode achter zich te hebben gelaten en kijkt uit naar een nieuwe fase in zijn liefdesleven, ondanks dat de details nog gehuld zijn in mysterie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mooie meid die nieuwe vriendin.
Tenminste dat moeten we maar aannemen.
Weet iemand soms wie dat is?
Dat kan ik namelijk nergens uit het verhaal opmaken.

dit is de vriendin van ruud de wild en vervolgens geen foto of naam bekend.
non nieuws foi foi