Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Harry Mens deelt het bed met 28 jaar jongere oud-schaatsster Marianne Timmer


mens

De liefde bloeit voor Harry Mens die opvallend genoeg de liefde heeft gevonden bij de 28 jaar jongere Marianne Timmer. Dit romantische nieuws kwam naar voren tijdens het jaarlijkse Amsterdam Diner waar Harry en Marianne samen op de rode loper verschenen arm in arm duidelijk meer dan gewoon vrienden.

De sprankelende foto’s, gepubliceerd door weekblad Privé liegen er niet om. De twee zagen eruit als een smoorverliefd stel. Hun chemie was onmiskenbaar, iets wat de laatste tijd vaker is opgevallen. “Harry had Marianne thuis opgehaald om samen naar het event te gaan,” onthult Privé. Deze twee zijn al enige tijd een bekend gezicht in het Amsterdamse uitgaansleven en hebben onlangs ook samen Koningsdag gevierd.

Na het evenement deelde Harry enkele intieme details over hun relatie. “We hebben het heel gezellig,” vertelde hij aan Privé. Hij onthulde ook dat hun eerste ontmoeting leidde tot een spontaan etentje diezelfde avond. “Sindsdien zien we elkaar regelmatig.”

Op X reageert men verbaasd op het nieuws. Een gebruiker schrijft: “Nu word ik echt gek! Harry Mens heeft een relatie met Marianne Timmer.” Een ander voegt toe: “Harry Mens en Marianne Timmer, dat verzin je toch niet?!” De verbazing is groot, maar de bewondering voor dit onverwachte koppel is duidelijk voelbaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat er meer is als vriendschap daar geloof ik niks van. Overal wordt iets achter gezocht zelfs als er niets te vinden is. 🤔

Tja, als je schaatscarrière aan gort is, zal je toch een andere geldstroom moeten zoeken.
Of je nou Marianne Meis, of Silvie Timmer heet. 😂

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Kees Muizehuig