Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Irene Schouten met spoed opgenomen in het ziekenhuis


De schaatswereld stond even stil toen Irene Schouten geliefd om haar gouden races, een minder vrolijke update deelde op haar Instagram. De topsportster, die in blijde verwachting is van haar eerste kind bevindt zich in het ziekenhuis door een ernstige zwangerschapscomplicatie. In een hartverscheurende post legt ze haar situatie uit.

“Deze periode is compleet anders dan ik had gehoopt,” begon Irene haar onthulling naast een foto waarop ze vermoeid maar strijdbaar in haar ziekenhuisbed ligt. “Al twee dagen ben ik opgenomen, maar gelukkig is de zorg hier fantastisch.”

De oorzaak van haar ziekenhuisverblijf is Hyperemesis Gravidarum een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid die Irene ernstige klachten bezorgt. Ondanks de zware tijden, komt er ook een sprankje goed nieuws: “Het kleine wonder in mijn buik maakt het goed, dat is een enorme troost.”

De reacties onder haar post stromen binnen met bemoedigende woorden en steunbetuigingen van volgers en fans. “Neem de tijd om te herstellen en geniet ondanks alles van je zwangerschap,” schrijft een meelevende volger.

Slechts enkele weken geleden deelde een stralende Irene nog het heuglijke nieuws van haar zwangerschap met een liefdevolle foto samen met haar man Dirkjan Mak, waar ze de echo vasthielden. “Dankbaar en vol liefde kijken we uit naar de komst van ons kindje,” liet ze toen weten.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties