Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patricia Paay steunt Ali B en scheldt slachtoffer verrot


Patricia-Paay

In de rechtszaal kreeg het publiek gisteren een inkijk in de duistere kant van het entertainmentwereldje toen het strafproces tegen Ali B vervolgde. Patricia Paay gooide olie op het vuur met een controversiële reactie op Instagram, waarbij ze zich mengde in de discussie rondom Ali’s gedrag.

Tijdens een emotionele zitting, waarbij de slachtoffers hun diepste wonden blootlegden, werd het stil in de rechtszaal. Jill Helena was persoonlijk aanwezig om te vertellen over een avond die begon met muzikale ambities en eindigde in een nachtmerrie. Ze wilde alleen haar nieuwe track laten horen, maar Ali B had andere plannen toen hij haar meenam naar een afgelegen bos.

“Waarom rijden we?” vroeg Jill zich af terwijl angst haar overmeesterde. Het bos was het toneel van Ali’s avances die snel omsloegen in ongepaste aanrakingen. De angst sloeg toe toen Ali, ongevraagd en ongewenst, haar fysieke grenzen overschreed. Jill probeerde te ontsnappen, maar de situatie escaleerde verder. “Hij dwong me, en ik voelde me alsof ik in de vuilnis was gegooid”, getuigde ze met trillende stem.

De impact van Jill’s verklaring werd nog intenser toen Patricia Paay bekend om haar eigen roemruchte verleden de situatie bagatelliseerde. Op Instagram liet ze weten dat dergelijk gedrag vroeger als normaal werd gezien bij zogenaamde ‘groupies’. “En waarom stapte ze überhaupt in die auto?” voegde ze eraan toe, waarmee ze de schuld deels bij het slachtoffer leek te leggen.

Deze opmerkingen vielen in slechte aarde bij het publiek, dat massaal reageerde. Fans en volgers waren geschokt dat Paay het gedrag van Ali probeerde te normaliseren. “Tegen je wil is NOOIT oké, of je nu een groupie bent of niet”, schreeuwde een volger uit in de reacties. De ophef rond deze zaak blijft groeien, terwijl het publiek gespannen afwacht hoe dit drama zich verder zal ontvouwen in de rechtszaal.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Patricia heeft genoeg aan zichzelf ze zou beter haar mond dicht laten 🤬

Dat mens spoort ook niet.

Het is 1 op 1 geweest. Ali zegt ik heb nooit iets tegen de zin van vrouwen gedaan. En jill beweerd van wel maar er zijn geen getuigen van. Na de boosuitzending kwam ellen te damme met beschuldiging over iets uit 2014, waarom pas na de uitzending en 2,5 jaar later komt ineens briggitte schuurman met een getuige verklaring????? En dan nog gisteren komt er ineens nog een getuige want die blijkt een meisje bij een bushalte geholpen had maar wel met verschillende verhalen ..want getuige verteld een blanke dame/meisje met blond haar. Maar het gaat om een donker meisje…..ik geloof er niks van….hij is een flirt maar ik geloof niet dat hij iemand tegen zijn zin in dwingt voor sex….dat hij vreemd ging was een publiek geheim,iedereen wist daarvan maar vreemdgaan is niet strafrechtelijk……ik ben erg benieuwd, en hij is al wel gestraft by media, want hij werd overal geweigerd…..ik vind dat dat moet stoppen. Dat moet bij rechtbank liggen en niet ergens iets horen maar ze zijn nog niet veroordeeld en dan al niet meer draaien van zijn muziek, mag nergens meer optreden…dadelijk blijkt hij onschuldig of niet genoeg bewijs en dan moeten ze dat helemaal herstellen….en het blijft toch achter je aan te hangen…

Goh en dan heel dit betoog op een topic over la paay .

Ik snap niet waarom dit nog mag, na zoveel jaren zijn ze opeens verkracht. Na zoveel jaren moet het klaar zijn. 10/20 jaar later zijn ze opeens verkracht of aangerand. Dat je van de schrik moet bekomen snap ik maar geen 10/20 jaar. Als ze eerder aangifte hadden gedaan was het geloofwaardig, nu denk je toch van wat is hiervan waar. Ik denk trouwens dat hij genoeg meisjes/vrouwen zonder verkrachting in zijn bed krijgt, hij hoeft ze niet te verkrachten lijkt mij. Ja sorry zo zie ik het.

Of hij kickt op meisjes die hij kan dwingen om zijn macht te kunnen laten voelen of te laten zien .Kan ook nog.

Tja.. perverse bejaarde dame steunt perverse knuffelmarokkaan ? Allebei zonder moraal !

Tjeetje, ik had vroeger een leidinggevend die ons, 18 jaar en leerling verpleegkundigen een zoen gaf bij aanvang dienst. Of een oom die obpver je been streek ..
Het hoort niet maar wisten wij veel.Geen trauma aan over gehouden hoor.
Wat er waar is van Ali B laat ik in het midden maar vrouwen zijn ook heftige wezens die graag de boel op blazen zeker wanneer er nog geld uit te halen valt.
Én hoe verschrikkelijk moet het zijn dat verhard Nederland maar overal een niet genuanceerde mening over je heeft en je al alles kwijt bent.
Afschuwelijke bijwerking van bekend zijn.
Laat het daar waar het hoort.