Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen verscheurt Ali B: ‘Ontzettend irritante klootzak die straf verdient’


Ali-Johan

Het spektakel van een BN’er in het oog van een mediastorm trekt altijd de aandacht, vooral als het Johan Derksen betreft, die geen blad voor de mond neemt. Op zijn terugkeer naar de televisie met “Vandaag Inside Oranje” werd hij onmiddellijk in het diepe gegooid met een heet hangijzer: de beschuldigingen tegen Ali B.

Johan die normaal bekend staat om zijn verdediging van publieke figuren die onder vuur liggen, maakte een opmerkelijke uitzondering voor Ali B. “Ik heb de zaak van Ali B helemaal gevolgd en dan denk ik: ja, dit is niet meer te verdedigen. Die heeft zijn eigen carrière volkomen vernietigd,” verklaarde hij resoluut op televisie.

Toch kon Johan het niet laten om zijn ongenoegen te uiten over de ’trial by media’ die volgens hem soms te ver gaat. “Ali zijn kinderen en vrouw kunnen de eerste vijf jaar niet naar de supermarkt,” betoogde Derksen, wijzend op de sociale gevolgen van de publieke veroordeling. Hij stelde zelfs voor dat hij liever drie jaar gevangenisstraf zou ondergaan dan een vernietigende column door Angela de Jong te moeten doorstaan, om zijn punt kracht bij te zetten.

Zijn collega Wilfred Genee, altijd klaar om het vuur aan de schenen te leggen, vroeg Johan naar zijn mening over Angela’s column, waarop Derksen reageerde: “Dat was helemaal de grond in, nog dieper en meteen een Berufsverbot erbij: nooit meer op tv! Dat vind ik wel ver gaan hoor.”

Genee drong verder aan op het gebrek aan zelfreflectie bij Ali B, waarop Derksen instemmend antwoordde: “Nee, er is weinig hoop voor die jongen. Haast heel Nederland vindt hem een ontzettend irritante klootzak. Hij dacht het met zijn charme te redden, maar aan sommige zaken is niets meer te redden.”

Advocaat Job Knoester voegde toe dat Ali’s recente optredens hem waarschijnlijk niet hebben geholpen. Derksen sloot af met een reflectie op de situatie: “Ik vind dat Ali straf verdient, maar dat hij ook al een behoorlijk stuk van zijn straf gezeten heeft.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als die verlepte snor zich nou eens nuttig ging maken, hou toch eens je gal binnen!!!!