Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Guus Meeuwis, wat is er aan de hand met zijn stem?


Guus-Meeuwis

In de schijnwerpers van het Philips Stadion, vangt Guus Meeuwis zijn finale ronde van stadionconcerten aan een besluit dat niet onopgemerkt blijft. Terwijl de fans nog nazinderen van de kick-off, mengt RTL Boulevard zich in de nasleep met onthullende beelden en scherpe commentaren.

Guus zichtbaar opgetogen na zijn eerste optreden van de serie, deelt met de camera’s van Boulevard zijn enthousiasme: “Dit was de start, en wat voor een. Ik heb intens genoten, het was fantastisch.” De zanger lijkt elk moment in het stadion te koesteren wetende dat het de laatste keer is dat hij dit podium zo zal vullen.

In de studio speelt zich een ander tafereel af waar presentator Daan Nieber en Bridget Maasland het spektakel bespreken. Daan onthult nooit een concert van Guus te hebben bijgewoond, waarop Bridget snel inspeelt: “Dit is je laatste kans, hierna is het voorbij.” Ze wijst op Guus’ indrukwekkende record van 72 optredens in het stadion een prestatie die eerder erkend is met een prijs.

Echter niet alles klinkt even jubelend. Bridget brengt een kritische noot aan het licht: “Ik had wel het idee… Ja, een kleine kritische noot: als hij er nu nog zeven of acht nummers moet, ik vond zijn stem vrij fragiel al bij nummer één.”

Daan probeert de zorgen te sussen door te suggereren dat Guus zich mogelijk inhoudt voor de lange rit en dat er andere artiesten bij zijn: “Met 35.000 mensen die elk woord meezingen en artiesten als Frans Bauer en Flemming die ook optreden zal het publiek ongetwijfeld een geweldige tijd hebben.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties