Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Roy Donders zijn zus geschokt door heftige onthulling


Roy-Donders

In een recent gesprek met weekblad Party onthult Rian Donders haar verbijstering na het lezen van de autobiografie van haar broer Roy Donders. Het boek heeft een donkere sluier opgelicht over Roy’s kinderjaren waar hij detailleert hoe hij tijdens zijn schooltijd het mikpunt van pestkoppen was. Rian, diep geraakt door deze onthullingen was totaal onbewust van deze pijnlijke periode in het leven van haar broer.

“De passages over zijn pestverleden hebben me echt geschokt. Ik had geen idee dat hij dit doorstond,” vertelt Rian ontzet. Ze benadrukt hoe verschrikkelijk en destructief pesten kan zijn, of het nu in de digitale wereld is of in de schoolgangen. “Het is onacceptabel dat iemand gepest wordt om wie hij of zij is. Ik oordeel niet over anderen, maar het is triest dat niet iedereen zo denkt.”

Verder reflecteert Rian op de recente levenskeuzes van Roy die nu een leven deelt met zijn vriendin Michelle na een periode met een man samen te zijn geweest. Deze wending in zijn persoonlijk leven heeft opnieuw een stroom van negatieve reacties losgemaakt. Rian heeft echter besloten zich van dergelijke negativiteit af te sluiten. “Ik lees die reacties niet meer. Mensen zullen altijd hun mening klaar hebben, ongeacht wat je doet. Je kunt beter stoppen met het lezen van zulke dingen.”

Ze geeft toe dat het negeren van publieke opinie een leerproces is geweest. “Vroeger hield het me ’s nachts wakker. Hoe kunnen mensen toch zo wreed zijn?” vraagt ze zich af.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Mensen zullen altijd hun mening klaar hebben, ongeacht wat je doet.
Je kunt beter stoppen met het lezen van zulke dingen.”

Vandaar dat ze een interview gaf aan Party. 😂
Met de onderliggende boodschap dat je het beter niet kan lezen.
Wat een giller.

Het is echt nog te merken hoe hij geaard is. Ben benieuwd hoelang hij dit volhoud. Sterkte Roy.