Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Koningin Máxima krijgt wel heel opmerkelijk kado


maxima

Tijdens een recent staatsbezoek aan de Verenigde Staten wist koningin Máxima wederom de aandacht te trekken, deze keer niet alleen met haar charme, maar ook met een opvallend sieraad: een armband met de landkaart van Argentinië. Dit juweel, een creatie van de Argentijnse sieradenontwerpster Lisi Fracchia, nu woonachtig in Spanje, zou een persoonlijk geschenk van koningin Letizia van Spanje zijn.

Het Nederlandse koningspaar was voor zakelijke en culturele ontmoetingen in verschillende steden waaronder Atlanta en New York City. Tijdens deze bezoeken droeg Máxima de armband, wat leidde tot speculaties over de herkomst ervan. Lisi Fracchia zelf ontdekte verrast dat Máxima haar ontwerp droeg toen ze de koningin zag op televisie. In gesprek met Spaanse journalisten deelde ze dat de koningin het sieraad waarschijnlijk van iemand cadeau had gekregen, maar kon niet bevestigen of dit van koningin Letizia was.

De link met Letizia komt niet uit de lucht vallen, aangezien Fracchia bekend staat om haar ontwerpen voor de Spaanse koninklijke familie. Bovendien liet de ontwerpster weten dat er recentelijk een bestelling uit Nederland is geplaatst voor een brioche uit haar nieuwste collectie, wat speculaties aanwakkert dat ook dit sieraad voor Máxima bedoeld kan zijn.

Los van de koninklijke mode scoorde Máxima ook op televisie. De Nederlandse serie ‘Máxima’, waarin haar leven dramatisch wordt uitgebeeld, heeft recordkijkcijfers behaald. Voor het aanstaande tweede seizoen van deze populaire serie zoekt productiemaatschappij Millstreet Films nog jonge actrices om de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane te vertolken. Potentiële jonge sterren tussen de drie en negen jaar oud kunnen zich opmaken voor audities.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties