Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Opsteker voor Ellen ten Damme ondanks zedenzaak Ali B


Ellen-Ali

Ellen ten Damme een veelzijdig talent in zowel de filmwereld als de muziekscene, blijft indruk maken op haar publiek, ondanks recente controverse. Bekend van haar acteerprestaties in klassiekers als “All Stars” en “No Trains No Planes”, en haar onvergetelijke rol in “Volle maan”, heeft Ten Damme haar veelzijdigheid keer op keer bewezen. Haar carrière in de muziek, met singles als “Trust In A Feeling” en haar succesvolle optredens met de band Soviet Sex, tonen haar muzikale flair. Vooral in Duitsland geniet ze grote faam door haar optredens in talloze films en haar bijna accentloze Duitse zang.

Ondanks deze successen werd Ten Damme recentelijk overschaduwd door haar betrokkenheid bij de geruchtmakende zedenzaak tegen Ali B waarin zij een van de vermeende slachtoffers is. Hoewel zij zelf geen aangifte heeft gedaan, heeft haar getuigenis een rol gespeeld in de rechtszaak tegen de rapper. Deze situatie heeft geleid tot een stroom van kritiek, maar ook tot steunbetuigingen voor haar moed om haar verhaal te doen.

In het licht van deze gebeurtenissen kwam er echter ook opbeurend nieuws voor Ten Damme. Het is bevestigd dat zij haar stem zal lenen aan een personage in de nieuwe Pixar-film “Inside Out 2”, getiteld “Binnenstebuiten 2” in de Nederlandse versie. Hierin vertolkt ze de stem van Ennui, een van de nieuwe emoties die centraal staan in het verhaal. Dit nieuws, aangekondigd door Disney markeert een nieuwe fase in haar carrière en biedt een creatieve uitlaatklep te midden van haar persoonlijke uitdagingen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties