Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Khalid Kasem had dubieuze rol in de Ali B Zedenzaak


Khalid-Ali

In de zaak van Ali B waarin hij wordt beschuldigd van ernstige zedendelicten is onlangs een nieuw schokkend detail aan het licht gekomen. Khalid Kasem, bekend van het vroegere programma Khalid & Sophie heeft op verzoek van Ali B geprobeerd een schikking te regelen met een van de slachtoffers. Dit telefoontje, dat eind mei plaatsvond was bedoeld om een ontmoeting te arrangeren waarbij wellicht de aantijgingen ingetrokken zouden worden om zo een rechtszaak te voorkomen.

Deze poging tot bemiddeling werd gedaan enkele weken voordat de rechtszaak tegen Ali B zou beginnen in Haarlem. De intentie achter deze handeling was duidelijk: een rechtsgang vermijden. Volgens rapporten van RTL Nieuws was deze bemoeienis slechts een onderdeel van een grotere strategie waarbij meerdere advocaten betrokken waren, inclusief de advocaat van de bekende crimineel Ridouan Taghi, die vergelijkbare voorstellen deed aan de vertegenwoordiger van Ellen ten Damme.

Ondanks de inspanningen van het team rond Ali B weigerde de cliënt van slachtofferadvocaat Sébas Diekstra, zangeres Jill Helena in te gaan op het voorstel voor mediation. Het aanbod werd niet gezien als intimidatie, maar het weigeren van deze toenaderingspoging spreekt boekdelen over de standvastigheid van de betrokken slachtoffers.

Naast zijn betrokkenheid bij de zaak-Ali B, kampt Khalid Kasem zelf met reputatieschade. Zijn geloofwaardigheid heeft een forse deuk opgelopen door publicaties over zijn misstanden bij het advocatenkantoor van Peter en Royce de Vries. Kasem die van het televisiescherm verdween en vervangen werd door Jeroen Pauw bevindt zich in zwaar weer.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Surprise?? Echt niet.

Ik vind het erg dat alle vooroordelen die we hebben over Nederlanders met een Noord-Afrikaanse afkomst, door dit soort stumperds bevestigd worden.
Door dit soort wanproducten worden een groot aantal integere Marokkanen zwart bestempeld.
Triest.

Tsja een Murk blijft een Murk niet te vertrouwen.
Never.
Henny Huisman zijn dochter kan er ook over mee praten net als Henny trouwens .