Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Joost Klein heeft meer op zijn kerfstok, Songfestival Slechts Laatste in Reeks Incidenten


Joost-Klein

In het roerige leven van Joost Klein ooit geliefd vlogger en nu in opspraak na zijn diskwalificatie bij het Eurovisie Songfestival, komen steeds meer onthullende verhalen naar boven. Recentelijk publiceerde weekblad Privé een verontrustend incident uit Joost’s tienerjaren dat een schokkend licht werpt op zijn huidige controverse.

Het incident dateert uit 2015 toen Joost, achttien jaar oud en scholier aan het gymnasium met zijn klas naar Rome reisde. Dit had een culturele schoolreis moeten zijn, maar voor Joost eindigde het in een voortijdige terugkeer naar Nederland. De reden? Joost, destijds al actief als vlogger, negeerde het expliciete verbod van zijn leraren om te filmen tijdens de reis. “Ik kreeg een waarschuwing en na nog een incident werd ik weggestuurd”, onthulde Joost later in een vlog over het voorval, waarin hij stelde dat het schoolsysteem hem tegenwerkte.

Deze gebeurtenis lijkt slechts het begin te zijn geweest van Joost’s voortdurende conflicten met autoriteit en regels. Dit gedrag heeft hij meegenomen in zijn verdere carrière inclusief zijn recente deelname aan het Eurovisie Songfestival. Véras Fawaz, regisseur van Joost’s videoclip ‘Europapa’ beschrijft een vergelijkbare ervaring. In de podcast The Bigger Picture vertelde hij over de intense en conflictrijke samenwerking met Joost. “Het maken van de clip van ‘Europapa’ heeft me anderhalve maand van mijn leven gekost en ik heb er niets aan verdiend. Joost begrijpt niet de waarde van de mensen die met hem werken. Je kunt niet zomaar tegen een assistent-regisseur die vrijwillig werkt, schreeuwen,” deelde Fawaz.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja maar, zijn vader en moeder zijn overleden! Hebben we dat al eens eerder meegenomen in het hele verhaal? Joost is gewoon een schooiertje, foute keuze om Nederland te vertegenwoordigen. Ben wel een beetje klaar met dat ventje nu.

Saillant detail, hij verweet de cameravrouw te filmen ondanks het verbod, waar hijzelf destijds ook schijt aan had.
Lozen die hap. Samen met Duncan Laurence naar Dubai. Weg ermee.

Die knul is een ongeleid projectiel en spoort voor geen meter.