Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriendje van zangeres Maan doet heftige onthulling over haar drugsgebruik


Maan-de-Steenwinkel

De zangeres Maan, die normaal gesproken vooral vanwege haar muzikale talenten in de schijnwerpers staat, heeft recent veel aandacht getrokken op allerlei juicekanalen. Vooral Yvonne Coldeweijer wist te onthullen dat er bezorgdheid heerst rond Maan’s levensstijl. “In mijn direct messages wemelt het van insiders die Maan kennen en zich ernstig zorgen maken over haar toenemend drugsgebruik, vooral sinds ze met Karel is,” deelde Coldeweijer. Ze voegde eraan toe dat Maan zelf ook overweegt om met het gebruik te stoppen, wat volgens Coldeweijer een stap in de goede richting zou zijn.

Maan zelf heeft hier ook over gesproken, zij het op een luchtigere toon, in een recent interview met Vogue Nederland: “Soms is het het enige moment dat ik echt kan ontspannen. Mensen zien het maar.”

Haar vriend Karel Gerlach, frontman van de band Goldband, heeft echter een andere kijk op de zaak en lijkt Maan’s zorgen te bagatelliseren. “De constante negativiteit die ze over zich heen krijgt, haar privéleven dat uitgebreid wordt besproken, de roddels over haar relaties en haar vermeende drugsgebruik; het beeld dat geschetst wordt, is volledig uit verband gerukt,” legt Karel uit. Hiermee lijkt hij zowel Maan’s eigen woorden als de uitspraken van Coldeweijer en de juicegemeenschap tegen te spreken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Al die Junks ze beginnen zulke stereotypen te worden.
Ook nog allemaal onder de tattoos .
Weten van gekkigheid niet meer hoe optevallen.
De stumpers