Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wat trekt Hélène Hendriks aan in haar 65-jarige vriend? Ze vertelt het zelf


Helene-Hendriks

De onthulling van Hélène Hendriks over haar mysterieuze liefdesleven heeft iedereen in de showbizz aan het praten gekregen. De geruchten over haar relatie met een aanzienlijk oudere heer blijven de gemoederen bezig houden.

In een bruisend gesprek op een zonnig terras in Breda werden Hélène en haar partner Frans gespot genietend van het goede leven. Ondanks dat Frans ruim twintig jaar ouder is dan Hélène lijkt het leeftijdsverschil haar totaal niet te deren. Sterker nog ze maakt er gretig grappen over op de Nederlandse televisie. “Zitten op je opa? Nou, daar heb ik geen moeite mee!”, verklaarde ze met een schaterlach tijdens een uitzending.

Geconfronteerd met de vraag wat ze het meest waardeert aan Frans, reageerde Hélène tijdens een interview met RTL Boulevard met een beschrijving die haar bourgondische levensstijl benadrukt: “Ehhmmm… Ik hou ervan in zijn algemeenheid dat iemand bourgondisch is, sportief en gezellig”, lachte ze. De nieuwsgierigheid van de verslaggever was gewekt door de mysterieuze aard van Frans die blijkbaar zijn identiteit graag afschermt.

Het is een uitdaging voor Hélène bekend om haar levendige aanwezigheid op de televisie om haar privéleven met Frans verborgen te houden voor de gretige ogen van de media en fans. Op de vraag hoe ze omgaat met de noodzaak om haar partner weg te houden van publieke evenementen benadrukte ze hoe eenvoudig dat voor haar is: “Het is helemaal niet moeilijk. Nee, want iedereen… Dat heb ik wel eens vaker gezegd. Men denkt dat er een heel mysterie omheen hangt, maar dat is helemaal niet zo.”

Zelfs haar familie heeft gemengde gevoelens over de schijnwerpers. “Je hebt ook te maken, dat is ook met familieleden, met mensen die er helemaal geen behoefte aan hebben om in de spotlights te staan die daar echt ver weg van willen blijven omdat ze daar niet van houden,” deelt Hélène. Haar zus Claire geniet van de aandacht, terwijl Judith liever op de achtergrond blijft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties