Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Duitse Media Walgen van Amalia’s Jurk: ‘Moeder Máxima Steelt de Show


Amalia

Het was een prachtige dag in Oostenrijk toen Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Prinses Amalia afgelopen zaterdag aanwezig waren bij een adellijk huwelijk. Terwijl Máxima werd overladen met complimenten, kreeg Amalia juist een stroom van kritiek over zich heen vanwege haar kledingkeuze.

Graaf Caspar Matuschka en gravin Leonie von Waldburg-Zeil-Hohenems gaven elkaar het jawoord in het pittoreske Hohenems, en het koninklijke trio was uiteraard aanwezig. Willem-Alexander, die peetvader is van de bruidegom, straalde naast zijn familie. De dresscode van de bruiloft was uiterst formeel, wat natuurlijk om stijlvolle outfits vroeg.

Koningin Máxima verscheen in een schitterende rode jurk met bijpassende sjaal van modehuis Natan. Deze elegante outfit had ze eerder gedragen tijdens haar bezoek aan de Cariben en het staatsbezoek aan België. Haar keuze voor deze tijdloze klassieker viel in de smaak, en complimenten stroomden binnen.

Prinses Amalia koos voor een opvallende blauwe jurk met een diepe V-hals en lange franjes. Maar waar Máxima bewondering oogstte, moest Amalia het ontgelden. Het Duitse blad Gala deelde een foto van het koninklijke trio op Instagram, waarop de kritiek niet mals was. “De moeder is altijd beter gekleed dan de dochter,” klonk een van de reacties. Een ander voegde eraan toe: “Altijd die gouverneursjurken voor Amalia…”

De reacties op sociale media waren hard. De kledingkeuze van Amalia viel duidelijk niet in de smaak bij het Duitse publiek. Het lijkt erop dat de jonge prinses nog niet dezelfde modegevoeligheid heeft ontwikkeld als haar moeder, wat voor veel kritiek zorgt.

Terwijl Koningin Máxima blijft schitteren in haar zorgvuldig uitgekozen outfits, lijkt Amalia nog haar eigen stijl te moeten vinden. De jongedame balanceert tussen koninklijke verplichtingen en persoonlijke voorkeuren, en dit komt niet altijd goed uit de verf in de ogen van het publiek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zou Maxima sieren als ze in de schaduw van haar dochter zou gaan staan.
Amalia is een beetje van forser maar een heel mooie dame , als moeder zou Maxima er alles aan moeten doen om dit naar boven te laten komen.
Maar ja. ze heeft liever zelf al de schijnwerpers.

Maxima zal nooit accepteren dat haar dochters er beter uitzien dan zij.

Ze zullen nooit aan mooie Maxima kunnen tippen met haar stralende lach & prachtige haardracht en kleding.
Amalia is meestal gekleed als een ouwe moeke.
En weegt circa 25kg meer dan haar mama.
Kledingkeuze van kids is miserabel.
Dus Maxima heeft niks te vrezen hoor!😉🙄🤪😂

Hekenaal mee eens!👏

Smaken verschillen.Heb een foto opgezocht en vond jurk Amalia best mooi .Zeker niet minder als die van Maxima