Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Alexia’s Geheime Verjaardagsfeest: Wat Verbergt het ze?


prinses-Alexia

In de schitterende zalen van Paleis Huis ten Bosch hangt vandaag een zweem van mysterie en feestvreugde. Prinses Alexia, de charismatische tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft de leeftijd van negentien jaren bereikt. Hoewel de details van de festiviteiten gehuld blijven in koninklijke discretie is één ding zeker: de prinses viert deze speciale dag in de warme schoot van haar familie.

Terwijl de verjaardagsballonnen waarschijnlijk nog naechoen in de paleisgangen, zoemt het volop in de hogere kringen over Alexia’s toekomstige academische avonturen. Na de zomer wacht de prinses een nieuw hoofdstuk: haar studie. Maar waar? Dat blijft voor nu een vraag die velen bezighoudt. Is het Groningen waar ze onlangs gespot werd of trekt een andere stad. Tijdens de recente zomerfotosessie verklapte de prinses met een zweem van mysterie: ,,Welke studie en stad het wordt, hangt af van persoonlijke redenen. Ik weet het zelf ook nog niet.”

Geboren op een zonnige 26 juni in 2005 te Den Haag heeft prinses Alexia zich ontpopt tot een figuur van nationaal belang. Als de tweede in lijn voor de Nederlandse troon na haar zus Amalia, draagt Alexia een toekomst vol verwachtingen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat is er mis mee om je verjaardag in huiselijke kring te vieren ?
Ze is toch geen troonopvolger ?.
En al zou ze dat zijn, dan nog.
Die publieke ellende is voor Amalia bestemd.
We moeten ons maar afvragen of ze daar wel blij mee is.
Laat die meiden toch eens met rust.